Sve za posao

Utjelovit će gay policajca i snimiti scene seksa s muškarcem, škakljivi prizori mu nisu problem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Styles utjelovit će u filmu "My Policeman" gay policajca koji godinama ima tajnu aferu s muzejskim kustosom zbog čega će morati snimiti škakljive scene s Davidom Dawsonom.

Glazbenik Harry Styles (27), koji je posljednjih mjeseci u središtu pozornosti zbog veze s 10 godina starijom Olivijom Wilde, napravit će velik iskorak u svojoj glumačkoj karijeri. 

Pogledaj i ovo Olivia Wilde Ups! Mlađahni dečko nije bio s njom na važnom događaju, a probleme joj je radila haljina zbog koje je tražila pomoć!

Nakon što je 2017. utjelovio vojnika u hit-ratnoj drami "Dunkirk" Christophera Nolana, ovog puta će tumačiti policajca u LBGT romantičnoj drami "My Policeman". Kako piše The Sun, Harry će za novi film snimiti scene seksa s glumcem Davidom Dawsonom (38). 

Styles će u drami glumiti gay policajca Toma Burgessa, koji je oženjen učiteljicom Marion, koju će utjeloviti Emma Corrin. Burgess godinama ima tajnu aferu s muzejskim kustosom Patrickom Hazelwoodom kojeg tumači Dawson. 

"Harry će odraditi scene seksa na snimanjui žele da izgledaju što realnije. Plan je snimiti skupa Davida i Harryja, a onda zasebno Harryja samog i potpuno golog", ispričao je izvor. 

"Malo toga će biti prepušteno mašti. Harry se uživio u novu ulogu i uzbuđen je zbog izazova, iako je to zastrašujuć zadatak. Uvijek želi napraviti stvari koje ljudi ne očekuju od njega i tako ih natjerati da promijene mišljenje o njemu, a ovaj film će to zaista učiniti", dodao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Glavne zvijezde filma Styles i David su odbili komentirati ove informacije za britanske medije, a glazbenik sigurno tijekom priprema za snimanje dobiva korisne savjete od svoje iskusnije djevojke, glumice Olivije. 

O vezi Harryja i Wilde se šuškalo još u siječnju, a onda je potvrđeno sve kad su snimljeni tijekom prisnih izlazaka u javnost. Olivia je do studenog prošle godine bila zaručena za svog dugogodišnjeg dečka Jasona Sudeikisa, no nakon njihova prekida ništa nije ukazivalo na činjenicu da ona ljubi nekoga novog.

Glumica i njezin bivši partner Sudeikis imaju sina Otisa (7) i kćer Daisy (4). 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene