Lijepa vijest!

Domaća voditeljica postala majka u 42. godini, sretnu je vijest obznanila na Instagramu: "Sva tuga je odjednom nestala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Tabaković Baksa i Boris Baksa postali su roditelji dječaka kojemu su odlučili dati ime Leon.

Televizijska voditeljica Hana Tabaković Baksa postala je majka sina Leona kojeg je dobila sa suprugom Borisom Baksom, a sretnu je vijest podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

41-godišnja Hana u priči na Instagramu je objavila fotografiju iz zagrebačke Petrove bolnice u kojoj je rodila mjesec dana prije termina, ali sve je prošlo u najboljem redu.

"Maleni me iznenadio, bila sam u bolnici prije tri dana zbog visokog tlaka, ali nisam očekivala da ću roditi. Jutros je ipak odlučeno da idem na hitni carski. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, malo sam sada umorna. Beskrajno sam zahvalna cijelom osoblju bolnice, profesoru Hrvoju Vrčiću i doktoru Marku Kisiću koji me porodio i izveo carski rez. Sada čekam da vidim malenog. Hvala svima na mnogim porukama, sva ona tuga i sve što sam prolazila kroz posljednje četiri godine, odjednom je nestalo", izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

Hana i Boris vjenčali su se u lipnju prošle godine, a a više od četiri godine je pokušavala ostati trudna uz medicinsku potpomognutu oplodnju i njihovoj sreći sada nema kraja.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) +0 Julia Roberts (Foto: Getty) Celebrity Glasine o nevoljama u braku ušutkali su nježnostima na plaži, a sada svi komentiraju i izgled njezina supruga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene