Imala problema s kretanjem

Žena slavnog pjevača završila u bolnici zbog problema na mozgu, liječnici zbog čudnih simptoma sumnjali na jedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber završila je u bolnici nakon što je imala određenih problema s kretanjem, a liječnici su utvrdili da ima simptome karakteristične za starije osobe koje su preboljele koronu.

Manekenka i supruga pjevača Justina Biebera, 25-godišnja Hailey Bieber hitno je hospitalizirana zbog problema na mozgu, a liječnici sumnjaju da je njezino stanje povezano s koronavirusom.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Hailey je hitno završila u bolnicu u blizini Palm Springsa prije nekoliko dana, i to nakon što je imala ozbiljnih problema s kretanjem, a liječnici vjeruju da je to povezano s mozgom, odnosno centrom ravnoteže. Njezin suprug Justin nedavno je imao koronu zbog čega je odgađao i koncerte, što su također uzeli u obzir, prenosi TMZ.

Hailey je nakon prvih pretraga izašla iz bolnice, a o svom se trenutačnom stanju oglasila sada i sama, to nakon što su upućeni izvori tvrdili da se simptomi kakve je ona imala javljaju uglavnom kod starijih osoba koje su preboljele koronu, što ih je poprilično zbunilo.

"U četvrtak ujutro sjedila sam za doručkom sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar i odvezena sam u bolnicu. Otkrili su da sam imao vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika, ali moje tijelo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati. Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lijepim željama i brigom, te za svu podršku i ljubav", napisala je Hailey u priči koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Manekenka i pjevač su u braku od 2018. godine kada su se u tajnosti vjenčali, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred malo više od 150 gostiju. Jednom je prilikom otvorila dušu te je priznala koliko joj je bilo teško nositi se s prevelikom medijskom pažnjom i priznala je kako se htjela sakriti od svega te nije htjela da joj se ljudi petljaju u život.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene