u đir s kćerima

Holivudsku glumicu uhvatili u ležernoj šetnji Dubrovnikom, dok njezin suprug snima seriju o kojoj ovih dana svi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holivudska glumica Emily Blunt prošetala je Dubrovnikom u društvu svojih kćeri koje ima sa suprugom Johnom Krasinskijem.

Zvijezda filmova "Vrag nosi Pradu" i "Djevojka u vlaku", glumica Emily Blunt, zajedno sa suprugom je stigla prije nekoliko dana u Dubrovnik, a fotografi su je ovoga vikenda uhvatili u ležernoj šetnji našim gradom.

Pogledaj i ovo Emily Blunt - 3 Bomba! Seksi scene lijepe glumice u filmu koji je već danima jedan od najgledanijih, evo zbog čega svi hvale njezinu izvedbu!

Emily je prošetala s kćerima i dadiljom, a čini se kako joj je lijepo vrijeme itekako pasalo. Raspoložena je razgledavala dubrovačke znamenitosti, no njezin suprug nije joj pravio društvo.

Glumica je od 2012. u braku s Johnom Krasinskijem, s kojim ima i dvije kćeri, sedmogodišnju Hazel i petogodišnju Violet.

Upravo Krasinski je glavna zvijezda serije "Jack Ryan" koja se ovih dana snima u Dubrovniku, a s njim je stigla i čitava obitelj.

Krasinski je najpoznatiji po ulozi u megapopularnom sitcomu "U uredu", a u seriji "Jack Ryan" igra naslovnu ulogu analitičara koji pokušava razotkriti uzorak u terorističkom komunikaciji što ga lansira u samo središte opasnosti.

Osim u serijama, ostvario je zapažene uloge i u brojnim holivudskim filmovima, od kojih su neki od najpoznatijih horor "Mjesto tišine", ratna drama "13 sati: Tajni vojnici Benghazija" i romantična komedija "Nešto posuđeno".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 +3 Danijela Martinović - 5 Celebrity Danijela Martinović iskreno progovorila o odnosima, otkrila je i da vjeruje u srodne duše: "To ne mora biti muškarac..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene