Uloga života

DRUGA TRUDNOĆA Lijepa glumica priznala kako zaboravlja da je trudna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznatoj glumici Emily Blunt ide super na poslovnom, ali i na privatnom planu. No, tijekom druge trudnoće postala je malo zaboravna.

Lijepa glumica Emily Blunt ove godine pojavit će se u dva blockbustera, 'The Huntsman: Winter's War' i 'The Girl on the Train', ali isto tako ove godine pojavit će se i u ulozi života. Naime, Emily će po drugi put postati majka, iako i ona sama priznaje kako ponekad zna zaboraviti da je trudna.

Pogledaj i ovo Emily Blunt - 3 Bomba! Seksi scene lijepe glumice u filmu koji je već danima jedan od najgledanijih, evo zbog čega svi hvale njezinu izvedbu!

'Prva trudnoća je jedna od najlagodnijih stvari na svijetu jer ideš na masaže, prenatalnu jogu i slušaš hipnoterapijske CD-e. Tijekom ove trudnoće zaboravljam da sam uopće trudna! Stalno podižem i nosim svoju dvogodišnjakinju', izjavila je Emily.

Glumica, koja se može pohvaliti i osvajanjem Zlatnog globusa, u braku je s glumcem Johnon Krasinskijem šest godina, te imaju dvogodišnju kćer Hazel. Također, šuška se kako bi upravo ona mogla glumiti naslovnu ulogu u remake-u kultnog filma 'Mary Poppins'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene