tužna vijest

Glumac koji se pojavio u brojnim filmovima i serijama preminuo u 53. godini, o njegovoj smrti oglasila se i njegova poznata pomajka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rio Hackford preminuo je u Hunington Beachu nakon što je neko vrijeme bio bolestan, no točne okolnosti njegove smrti još se ne znaju.

Glumac i vlasnik nekoliko klubova, Rio Hackford, preminuo je u 53. godini. Uzrok njegove smrti još nije otkriven, no njegov brat Alex Hackford je za Variety rekao kako je Rio preminuo u Hunington Beachu nakon što je neko vrijeme bio bolestan.

Pogledaj i ovo Helen Mirren Ovo se čekalo! Nova uloga slavne oskarovke izazvala kontroverze, a neki su se protiv nje i glasno pobunili: "Sigurna sam da će biti sjajna, ali..."

Rio je bio sin filmaša Taylora Kackforda i posinak njegove supruge Helen Mirren. Glumio je u brojnim filmovima i serijama, a bio je i vlasnik niza noćnih klubova i kafića diljem SAD-a.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Najstariji je sin redatelja Taylora Hackforda, koji ga je dobio s prvom suprugom Georgie Lowres. Taylor i Georgie su bili u braku od 1967. do 1972. godine.

Glumačku karijeru je Rio započeo manjom ulogom u klasiku "Zgodna žena" 1990. godine, a pojavio se u nekoliko serija odmah nakon toga. Posljednjih godina nije imao veće uloge, no nedavno se na velika vrata htio vratiti pred kamere. Pojavio se kao menadžer u seriji "Pam & Tommy" i to mu je ujedno posljednja uloga.

Brojne kolege i prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama. "El Rio", napisala je u opisu njegove fotke Helen Mirren, a počast su mu dala mnoga poznata lica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston priznala s kojim se problemom bori već nekoliko desetljeća, zbog toga joj opasno pati zdravlje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene