Hit serija

JOŠ IH PAMTITE? Gdje su danas glumci iz serije 'Beverly Hills, 90210'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Beverly Hills, 90210' bila je jedna od najpopularnijih serija tijekom 1990-ih, a glumačku postavu učinila je zvijezdama. No, gdje su danas glumci?

Prošlo je više od 25 godina otkako je premijerno prikazana serija 'Beverly Hills, 90210' koja je glumce pretvorila u prave zvijezde. Gdje se našla ekipa nakon deset sezona serije koja je završila 2000. godine?

Pogledaj i ovo Beverly Hills (Foto: Profimedia) Nakon 30 godina Ekipa se vratila: Pogledajte prvi trailer za najnovije nastavke omiljene serije koju ćemo uskoro opet gledati!

Jennie Garth

Jennie Garth je poslije snimanja imala sreće. Glumila je u mnogim manjim serijama, sitcomima i TV filmovima. Jedna od najvećih uloga bila je ona iz 2002. godine kada je utjelovila sestru slavne Amande Bynes u sitcomu 'What I Like About You'. Serija je završila nakon četiri sezone. U 2014. godini Jennie se ponovno susrela sa svojom kolegicom Tori Spelling u kratkotrajnom sitcomu 'Mistery Girls'. Što se tiče privatnog života, Jennie se razvela od supruga nakon 12 godina braka, s kojim ima troje djece. U memoaru iz 2014. progovorila je o raskidu.

Ian Ziering

2007. je Ziering trebao je biti voditelj showa 'The Price Is Right', ali je posao dobio Drew Carey. Nekoliko godina kasnije njegova karijera je počela odlaziti u pomalo čudnom smjeru – nastupao je kao striper u Las Vegasu. Ian je otac dvoje djece sa suprugom Erin Kristine Ludwig s kojom je u braku od 2010. godine. Ovo je Ianu drugi brak. Prvi put je bio oženjen za Playboy zečicu Nikki Schieler.

Brian Austin Green

Brian Austin Green je ostao na malim ekranima. Pojavljivao se u serijama 'Smallville', 'Kućanice', 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' i u Charlie Sheenovoj seriji 'Anger Management'. Najpoznatiji je možda po svojoj turbulentnoj vezi s glumicom Megan Fox s kojom ima dvojicu sinova. U 2015. godini su predali papire za razvod, a u 2016. godini dočekalo ih je iznenađenje - Megan je ostala trudna,a Brian je potvrdio da je on otac.

Tori Spelling

Tori Spelling je možda najpraćenija zvijezda ove serije. Najpoznatija je po svom turbulentnom braku s Dean McDermottom, koji ju je prevario s puno mlađom djevojkom. Svoje probleme u braku odlučili su snimati pred kamerama, te imaju svoj reality show. Dean se prestao pojavljivati u showu, jer kako kaže, dijeljenje prljavog veša na TV-u mu je postalo previše. Par se našao i u financijskim problemima, a zajedno imaju četvero djece.

Jason Priestley

Obožavateljice su bile zaluđene njime tijekom trajanja serije. Glumac je 2002. godine sudjelovao u automobilskoj nesreći na treningu Kentucky Auto Racing Speedway u kojoj je skoro poginuo. Trkama se bavio skoro deset godina, a nakon nesreće zadobio je teške tjelesne ozljede i tehnički je bio mrtav 45 sekundi nakon sudara. Što se tiče glumačke karijere, Jason se pojavljivao u serijama 'My Name Is Earl', 'CSI' i 'Pysch'. Također je radio i iza kamere kao redatelj. Jason se 2005. godine oženio za kozmetičarku Naomi Lowde s kojom ima dvoje djece.

Luke Perry

Luke Perry se kao i kolege, pojavljivao u TV serijama. U 2001. godini pojavio se u seriji 'Oz', 'Law and Order', 'Will i Grace'. Perry je bio oženjen s prodavačicom namještaja Minnie Sharp s kojom ima dvoje djece, Jack i Sophie. Brak je završio 2003. godine.

Shannen Doherty

Shannen Doherty je napustila seriju u četvrtoj sezoni usred tračeva o lošem ponašanju na setu. U memoarima Tori tvrdi da je ona zaslužna za Dohertyjin otkaz. Nakon toga pojavila se u seriji 'Charmed', ali je 2001. dala otkaz nakon što se počelo pričati o svađama između nje i kolegice sa seta Alysse Milano. U 2015. godini Doherty je potvrdila da se bori s rakom dojke.

Kathleen Robertson

Kathleen Robertson uživa u ponovnom povratku na male ekrane. Sve je započelo kada je dobila stalnu ulogu u seriji 'Boss', ali je serija bila otkazana 2012. godine nakon samo dvije sezone. Pojavljivala se u serijama 'Bates Motel' i 'Murder in the First' koja još traje. Robertson se udala za producenta Chrisa Cowlesa 2004. godine s kojim ima sina Williama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene