wow!

Naša najseksi novinarka uskočila u kratku haljinicu pa postavila zanimljivo pitanje koje je ostalo u sjeni njezine ljepote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković dijeli fotografije na Instagramu i pokazuje koliko uživa u odmoru u Lijepoj Našoj.

Fani Stipković (38), koja devet godina živi u Madridu i često je na listama najseksi novinarki u Europi, posljednjih tjedan dana uživa u odmoru na našoj obali. 

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

"Pitam se bi li sve ovo grožđe bilo dovoljno za kapacitete ispijanja mojih prijatelja i moje obitelji", napisala je Fani, koja je pozirala u vinogradu u Istri.

Novinarka je pozirala u kratkoj, pripitoj plavo-bijeloj haljini koju je uskladila sa sandalama na platformu, šeširom i lepezom u ruci. Fani je u toj kombinaciji istaknula svoje duge istrenirane noge i preplanulu put. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Za svoj je izgled dobila brojne komplimente pratitelja. "Lijepa slika", "Ljepotica", "Predivna", "Wow", "Zgodnica", komentirali su. 

Neki su joj odgovorili i na pitanje. "Sumnjam", "Ili za tebe?", napisali su.

Inače, Stipković je ranije dijelila fotografije iz svoje rodne Vele Luke i oduševila fotografijom u badiću. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Wayne Rooney (Foto: Instagram) +3 Wayne Rooney (Foto: Instagram) Celebrity Supruga mu je oprostila brojne afere, a slavni nogometaš sada je snimljen s čak tri djevojke u hotelskoj sobi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene