Obiteljsko druženje!

Fani Stipković u posjet stigli roditelji pa nasmiješeni pozirali s njezinim slavnim dečkom, objavila je zajedničku fotku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim roditeljima, prijateljicom i dečkom Fernandom Hierrom.

Naša voditeljica i novinarka Fani Stipković (39) godinama živi i radi u Španjolskoj, gdje je pronašla i ljubav s 15 godina starijim nogometašem Fernandom Hierrom.

Pogledaj i ovo Fani Stipković (Foto: Instagram) Objavila obiteljsku fotku Zaljubljena Fani Stipković ne odvaja se od legendarnog španjolskog nogometaša, a druži se i s njegovim sinom!

U Madridu su je sada posjetili roditelji, majka Tina i otac Jerko, koji su nasmiješeni pozirali u društvu odabranika svoje kćeri, a Fani je fotografiju objavila u pričama na Instagramu.

"Obiteljsko vrijeme", napisala je uz fotku na kojoj im se pridružila i njezina prijateljica Gordana Tabak, supruga proslavljenog košarkaša Žana Tabaka. Fotografiju pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Fani je dugo od javnosti tajila da ljubi legendu Real Madrida, a o njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par. Fani je zatim vezu učinila i službenom na Instagramu njihovom zajedničkom fotkom, a nedavno je objavila još jednu povodom Fernandova 54. rođendana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Atraktivna Velolučanka svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala, a otkako živi i radi u Španjolskoj, nekoliko je puta završavala i na listama najseksi novinarki Europe.

I legendarni nogometaš voli čuvati svoju privatnost, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene