Što vi kažete?

Pokazala ubojite trbušne mišiće, pa potaknula raspravu: Jedni joj se dive, drugi smatraju da je ovo pretjerano!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski proslavila se zbog spota "Blurred Lines" 2013. godine, a do danas je njezino tijelo ostalo tema brojih razgovora.

Tijelo Emily Ratajkowski bilo je poznato puno prije nje same, a svjetsku slavu postigla je nakon što se pojavila u spotu za singl "Blurred Lines" 2013. godine. Od onda radi kao manekenka i glumica, a u nedavnom intervjuu je ispričala i koliko je teško održavati zdrav izgled u odnosu na ono što industrija od žena očekuje.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Emily se ovoga tjedna pojavila i na dodjeli modnih nagrada CFDA te je u neobičnoj kreaciji pokazala svoje utegnuto tijelo. Malo je reći da su se svi iznenadili kada su vidjeli njezine isklesane trbušnjake, a neki su komentirali i kako je malo pretjerala s odlascima u teretanu.

Milijuni njezinih pratitelja na Instagramu nerijetko komentiraju kako im nije jasno da tako dobro izgleda nakon poroda, no Emily sve ignorira te ide svojim putem.

"Naravno da mlade djevojke žele postići moć na račun svog izgleda. Na taj način imaju kontrolu o svemu što bi se dogodilo u bilo kojem slučaju ako si javna osoba", rekla je nedavno u intervjuu za Guardian.

O svemu je progovorila i u knjizi "My Body", koja uskoro izlazi, a tamo je ispričala i o neugodnom iskustvu te traumi koju je doživjela na snimanju spota "Blurred Lines".

Manekenka je, inače, ove godine na svijet donijela sina Sylvestera Apolla Beara te je nedugo nakon poroda potpuno vratila svoju slavnu liniju. Ratajkowski je tijekom trudnoće, kao i prije nje, često pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika. Od 2018. godine je u sretnom braku s glumcem Sebastianom Bearom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije, štoviše nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Thomas SAMSON / AFP) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) +6 Pamela Anderson (Foto: AFP) Celebrity Nekad najpoznatija plavuša mjesecima se skriva od medija, no paparazzi su je nekako uspjeli uhvatiti, i to bez trunke šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene