Dva dana od svadbe

Emil Tedeschi prvi put u javnosti sa 17 godina starijom suprugom Nikom i njezinim kćerima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emil Tedeschi mlađi i supruga Nika Perenčević viđeni su na košarkaškoj utakmici koju su u Zagrebu u ponedjeljak igrali klubovi Cedevita i Budućnost.

Emil Tedeschi i Nika Perenčević vjenčali su se u subotu u Malom Lošinju.

Pogledaj i ovo Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Ljubav na tribinama Najbogatiji hrvatski bračni par s velikom razlikom u godinama uživao u rijetkom izlasku u javnost

Svadbeno slavlje održano je u luksuznom hotelu Belleveue, ispred kojeg je par i izmijenio zavjete. Samo dva dana kasnije bračni par snimljen je na košarkaškoj utakmici između Cedevite i Budućnosti, koju su gledali u društvu Nikinih kćeri.

Kako se pisalo, goste na njihovoj svadbi zabavljali su Tony Cetinski, Gibonni i 2Cellos, a uzvanici su navodno imali i zadani dress code.

Gosti su imali i zabranu objavljivanja fotografija s vjenčanja, no dio atmosfere na svom Instagramu Nina Badrić ipak je podijelila.

Prije vjenčanja Nika i Tedeschi mlađi zajedno su bili nešto više od godinu dana, a kći tajkuna Mihajla Perenčevića iza sebe već ima jedan brak i majka je troje djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) +1 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene