otkrila je i noge

Ella Dvornik se pohvalila raskošnim dekolteom nakon povećanja grudi, izrez do pupka jedva je sve zadržao na mjestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik pojavila se na dodjeli nagrada Večernjakova ruža u prozirnoj haljini u kojoj je istaknula dekolte i noge.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (31) zablistala je na svečanoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža koja se u petak navečer održala u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Za tu je prigodu odabrala prozirnu haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, a istaknula je sve svoje adute.

Zbog izreza koji seže do pupka, u prvom planu našao se njezin nikad bujniji dekolte koji može zahvaliti operaciji povećanja grudi, o kojoj je progovorila prošle godine.

"Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", pojasnila je svoju odluku u videu na YouTubeu te je istaknula i da je prezadovoljna rezultatom.

Visoki prorez na donjem dijelu otkrio je i njezine vitke noge i vidi se da je je vrijedno trenirala cijele godine.

Ella se na dodjeli družila s pjevačicom Indirom Levak, koja je također svojim dekolteom mamila poglede, a popela se i na pozornicu kako bi s frontmenom benda Psihomodo Pop, Davorom Gopcem, proglasila pobjednika u kategoriji Radijska emisija godine.

Inače, osim povećanja grudi, na listi Ellinih poznatih estetskih zahvata su i korekcije nosa, zaleđivanja masnog tkiva, a otkrila je da koristi i botoks.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 1 +2 Moamer Kasumović Celebrity Damir iz "Lud, zbunjen, normalan" ljubi tajanstvenu ljepoticu i uspješno skriva svoj privatni život od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene