Zanimljiv životopis

Najpoznatija je kao nasljednica luksuznog automobilskog carstva, a zbog razmaženog ponašanja ''krasi'' je i zanimljiv nadimak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elettra Lamborghini uživa na plažama Miamija, a ovih dana bila je pravi mamac za poglede.

Talijanska pjevačica, televizijska ličnost i influencerica Elettra Lamborghini (27) ovih dana uživa u Miamiju, gdje je bila pravi mamac za paparazze dok je uživala na plaži. Elettra je na plažu stigla sama u društvu psa, a znatiželjni pogledi nisu ju ometali.

Skinula se u žuti bikini te je pokazala svu raskoš svojih oblina, ali i zanimljive tetovaže leopard-printa koje krase njezino tijelo.

Podsjetimo, Elettra je najpoznatija po tome što je unuka slavnog osnivača luksuzne tvrtke Ferruccija Lamborghinija.

Kontroverzna bogatašica slavu je stekla početkom 2015. kada se pojavila u reality showu MTV’s Super Shore, a zbog svog razmaženog ponašanja vrlo brzo dobila je nadimak "talijanska Paris Hilton". Tijekom emitiranja showa otkrila je i da ju mnogi nazivaju "ubojicom" zbog svadljive naravi. Upravo to dokazala je i u showu, a osim burnom naravi pažnju je često privlačila i provokativnim golišavim izdanjima.

S obzirom na to da s golotinjom nema problema, Elettra je krasila i naslovnicu Playboya. Da uživa u pažnji, ali i donosi probleme gdje god s pojavi potvrdila je i kada je na dodjelu MTV European Music Awards 2016. došla u prozirnom kombinezonu bez grudnjaka i gaćica.

Posebnu pozornost Elettra je privukla i tijekom svog sudjelovanja u Jersey Shore Showu kao prva osoba koja je sudjelovala u showu, a nije imala seksualne odnose pred kamerama.

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tijekom jednog izlaska", objasnila je tada.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Celebrity U uskoj, kožnoj kombinaciji sve je oborila s nogu: Izgleda ljepše i mlađe nego na početku karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene