zaručeni golupčići

Našao je ljubav s 39 godina mlađom koja je vršnjakinja njegove kćeri, predviđali su im ekspresan kraj, no oni uživaju i kritike ignoriraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren zaprosio je osobnu trenericu Emmu Krokdal u srpnju prošle godine, a zbog svoje dobne razlike bili su izloženi brojnim kritikama.

Poznati snagator Dolph Lundgren (63) plijeni pozornost gdje god se pojavi sa svojom 39 godina mlađom zaručnicom, osobnom trenericom Emmom Krokdal od koje se ne odvaja. 

Pogledaj i ovo showbuzz Vršnjakinja je njegove kćeri Zaprosio ju je unatoč razlici od 39 godina i svi su predviđali brzi kraj te ljubav, ali oni su u sedmom nebu, čak i odjeću usklađuju

Par je snimljen u West Hollywoodu nakon što je bio na večeri u restoranu. Emma je nosila suknju, crnu majicu i traper jaknu koju je uskladila sa čizmama dok je Dolph bio u trapericama i svilenoj košulji. 

Glumac i majstor borilačkih vještina bio je dobro raspoložen i prije ulaska u automobil sa zaručnicom potpisivao je autograme za obožavatelje koji su ga prepoznali. 

Inače, Lundgren je u srpnju prošle godine zaprosio Krokdal, koja je vršnjakinja njegove kćeri Ide i mnogi smatraju da između njih postoji nevjerojatna sličnost, što je mnogima čudno. Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu.

"Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj", napisao je Dolph, koji je romantičnu prosidbu odradio u Stockholmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Lundgren je bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu (18).

Zbog dobne razlike par je bio izložen kritikama i predviđali su im da će brzo prekinuti, no čini se da je njihova ljubav sve jača. Par zajedno trenira, a vidljivo je da je Dolph i 64. godini u odličnoj formi kao na početku glumačke karijere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Šveđanin, koji je osvojio žene diljem svijeta, često dobiva komplimente obožavatelja da se nije puno promijenio tijekom svoje karijere od prvog filma "Pogled na ubojstvo" iz 1985. Javnost ga je primijetila te iste godine kad se uz Sylvestera Stallonea pojavio u akcijskom hitu "Rocky IV", za koji je morao proći audiciju koja je trajala devet mjeseci.

Lundgren se osim glume bavi i režijom, a završio je školovanje za kemijskog inženjera i tehnologa te je vrsni majstor borilačkih vještina koje su ga proslavile. Pripadnik je starije generacije filmskih akcijskih junaka iz 80-ih i prve polovice 90-ih od kojih su najpoznatiji Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene