izuzetna čast!

Dino Jelusić objavio fantastičnu vijest o kojoj svaki glazbenik njegove generacije može samo sanjati, čestitke stižu sa svih strana: "Svjetski, a naše!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dino Jelusić pohvalio se na svom profilu na Facebooku velikom prilikom u svojoj glazbenoj karijeri.

Dino Jelusić (29), koji je četiri godine bio član rock-benda Trans-Siberian Orchestra, pohvalio se novim velikim uspjehom u svojoj glazbenoj karijeri. 

Pogledaj i ovo Bruno i Lorena Jelusić velika su mu podrška Prepoznajete li čiji su ovo brat i sestra? Naš talentirani glazbenik poslao ih je da preuzmu njegovu nagradu, a oni nisu mogli biti ponosniji!

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku tog kultnog benda", napisao je pjevač na Facebooku. 

Dini su brojni pratitelji čestitali što će nastupati s legendarnom, britanskom hard rock grupom koju je 1978. osnovao David Coverdale. 

"Ako je netko ovo zaslužio, ti si! Bio si teen zvijezda, mogao si se utopiti u moru pjesmuljaka, a išao si težim putem gdje te srce vodilo. Uživaj u svakoj je*enoj sekundi s divovima na stageu! Svjetski, a naše!", "Bravo, Dino! Preponosna sam na tvoje uspjehe i divno je vidjeti koliko su te daleko odveli tvoja upornost i rad", neki su od komentara. 

Bend Whitesnake poželio je našem pjevaču dobrodošlicu na svojoj službenoj stranici.

"Apsolutno mi je drago što mogu pozdraviti izuzetno nadarenog Dinu Jelusića u Whitesnakeu. Slušali smo ga i promatrali otkad smo zajedno svirali u Zagrebu prije dvije godine. Zavoljet ćete ga!" istaknuo je Coverdale u priopćenju. 

Fanovi Whitesnakea u komentarima istaknuli da je Jelusić pravi talent. 

Inače, Dinu mnogi pamte po prvom dječjem Eurosongu 2003., na kojem je kao 11-godišnjak odnio pobjedu s pjesmom "Ti si moja prva ljubav" i stekao mnoštvo obožavateljica diljem Hrvatske. 

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene