Što kažete na ovo?

Seksi Talijan dosad je mamio uzdahe žena, ali najnovijim fotkama neke je uspio i sablazniti: "Što to imaš na sebi?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David podijelio je mišljenja svojih obožavateljica i obožavatelja najnovijim fotografijama koje je objavio na Instagramu.

Talijanski glazbenik i član benda Maneskin koji je ove godine odnio pobjedu na Eurosongu, 22-godišnji Damiano David dosad je oduševljavao milijune obožavateljica svojim seksepilnim izdanjim, međutim onim posljednjim ih je ostavio u čudu.

Pogledaj i ovo Damiano David Što vi mislite? Pobjednik Eurosonga koji je zaludio žene pozirao potpuno gol, nekima su ovi prizori čak previše: "Čemu to?"

Naime, Damiano je na profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira u pletenom kostimu i viskim čizmama, što se nekim njegovim pratiteljicama sudeći po komentarima baš i nije svidjelo.

"Ne starim, samo postajem zgodniji", napisao je Damiano uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

"Zašto si tako seksi", "Što to k vragu imaš na sebi", "To mi više nije seksi", "Volimo te", "Na predavanju sam, zašto to radiš", "U pravu si", "Izludjet ćeš me", "Mislim da mi je loše", "Ne sviđa mi se ovaj izgled", "Hvala što me ubijaš", "Istina je da si sve zgodniji", "Ma on može nositi bilo što", neki su od podijeljenih komentara.

Damiano je nedavno na društvenim mrežama objavio i nekoliko fotografija iza kulisa seta novog spota njegova benda za pjesmu "Mammamia", a među njima se našla i jednu na kojoj nosi crni bodi s tangama te je stražnjicu okrenuo kameri i na nju napisao: "Poljubi ovo".

Prizor je izazvao lavinu reakcija njegovih brojnih obožavateljica, koje su mu pisale kako bi ga rado poljubile tamo i u bilo koji dio tijela.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) +1 Conor McGregor (Foto: Instagram) Celebrity Od njega smo svašta navikli vidjeti, ali ovakav potez usred dana nitko nije očekivao, svi su se u čudu okretali!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Celebrity Petar Grašo fanovima priredio iznenađenje koje u ovo vrijeme nitko nije slutio, a otkrio je i koje su mu tri stvari obilježile godinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene