dvostruko slavlje

Ronaldo i Georgina čekaju blizance, fotka kojom su objavili sretnu vijest u sat vremena je dobila preko 10 milijuna lajkova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na Instagramu su objavili da čekaju blizance, a zajedno već imaju kćerkicu Alanu Marin koju su dobili 2017. godine i još troje djece koje su nogometašu rodile surogat majke.

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez na Instagramu su objavili sretnu vijest.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva vas čekamo upoznati", piše uz fotografiju na kojoj poziraju u krevetu s fotografijama ultrazvuka i koju su oboje podijelili na svojim profilima. Fotka je u samo sat vremena skupili su preko 10 milijuna lajkova, no brojka i dalje vrtoglavo raste, a ispod nje su se nanizale čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Par već zajedno ima četvero djece od kojih je djevojčicu Alanu Martin rodila Georgina 2017. godine, dok su ostalih troje djece nogometašu rodile surogat majke.

Inače, Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ima muža koji je obožava, njihova ljubavna priča jedna je od najljepših, a ovo je jedan od rijetkih trenutaka da je snimljena bez njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene