Tko bi rekao?

Pamtimo ju kao sablasnu djevojčicu iz kultnog filma, a danas fanove šokira detaljima iz poprilično burnog života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christina Ricci objavila je vijest da čeka drugo dijete i to s novim dečkom, frizerom Markom Hamptonom.

Američka glumica Christina Ricci, zvijezda filma "Obitelj Adams" koji ju je proslavio još kao djevojčicu, iznenadila je obožavatelje viješću da čeka drugo dijete u 42. godini i to s novim dečkom, frizerom Markom Hamptonom.

Christina je sretne vijesti objavila samo nekoliko mjeseci nakon što  je njezinom bivšem suprugu Jamesu Heerdegenu izrečena mjera zabrane približavanj i to uslijed optužbi za nasilno ponašanje u obitelji.

"Život postaje sve bolji", napisala je uz objavu i djetetovu sliku s ultrazvuka koju je podijelila sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

Uskoro se oglasio i budući otac djeteta Mark koji je također podijelio sretnu vijest na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Par se zbližio navodno tijekom prošle godine, kada su zajedno surađivali na brojnim modnim snimanjima za koje ju je on uređivao. Mark je inače poznat po suradnjama sa zvijezdama s A-liste i modnim kućama poput Hugo Bossa, Marca Jacobsa, Pradu, Louisa Vuittona i Calvina Kleina.

Prije njega Christina je ljubila Heerdegena s kojim ima 6-godišnjeg sina Fredericka, a o čijem su skrbništvu postigli dogovor u travnju ove godine. Sporazum je pogodovao glumici kojoj je skrbništvo u konačnici dodijeljeno, a njezin bivši partner dobio je pravo na posjećivanje sina.

No nedavno je iznio šokantne optužbe dok je podnosio zahtjev za privremenu mjeru zabrane pristupa, tvrdeći da njegova bivša zloupotrebljava lijekove na recept i kombinira ih s alkoholom, što je čini opasnom za njihovog sina. Ona je njemu pak uzvratila optužbama da ju je fizički zlostavljao i da je morala skrivati noževe po kući nakon što joj je prijetio da će ju raskomadati na dijelove.

Sudac je stoga početkom siječnja, šest mjeseci nakon što je Christina podnijela zahtjev za razvodom, odredio zabranu približavanja.

Bivši supružnici vjenčali su se u listopadu 2013. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hunter Tylo Hunter Tylo Hunter Tylo Hunter Tylo +3 Hunter Tylo Nekad i sad Bila je jedna od najljepših na svijetu, ali životne tragedije i ovisnost o estetskim zahvatima ostavili su itekakav trag na njoj

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene