uvijek provokativna!

Premali bikini jedva je obuzdao njezine bujne obline, a sa stražnje strane činilo se kao da ga ni nema

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Chloe Ferry snimljena je na odmoru u Portugalu u sićušnom bikiniju od crnog lateksa.

Chloe Ferry proslavila se sudjelovanjem u reality showovima nakon čega je nastavila privlačiti pažnju javnosti svojim oskudnim odjevnim izdanjima, ali i čestim plastičnim operacijama zbog kojih je teško povjerovati da joj je samo 25 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Skoro je nešto provirilo Morala je dobro pripaziti koju će pozu odabrati za sunčanje, svaki pokret u ovom bikiniju mogao je biti riskantan za nju

Sada su je paparazzi ulovili na odmoru u Portugalu gdje je plijenila pažnju u crnom bikiniju od lateksa koji je izgledao kao da joj je barem za jedan broj premalen. A osim što je jedva obuzdao njezine raskošne obline, zbog sićušnih tanga gaćica sa stražnje strane je izgledalo kao da na sebi nema ništa.

No ona se nije dala omesti znatiželjnim pogledima i fotoaparatima te se opušteno sunčala uz bazen, izmjenjujući razne izazovne poze.

Inače, Ferry, koja je bila i u showu "Ex on the Beach", često ponosno priča o svojim operacijama i dijeli fotografije na Instagramu nakon zahvata na grudima koji je imala u listopadu prošle godine.

Ranije je rekla da potrošila mnoge više od 50.000 funti kako bi poboljšala svoj izgled. Naglasila je i kako ne namjerava stati s operacijama, iako ju obožavatelji mole jer ne liči na sebe i izgleda puno starije nego prije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene