Što kažete na promjenu?

Ljepotica iz hit-serije drastično promijenila imidž, ovakvu je dosad nismo vidjeli, a zbog novog detalja svi su se zaljubili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cansu Dere pohvalila se na profilu na Instagramu da je promijenila imidž pa dobila niz komplimenata na račun novog izgleda.

Turska glumica i bivša misica Cansu Dere zvijezda je hit-serije "Nevjera" koju pratimo u programu Nove TV pohvalila se drastičnom promjenom imidža na svojim društvenim mrežama, a njezini su obožavatelji zaključili da izgleda bolje nego ikad.

Pogledaj i ovo Nevjera - 3 Hrvati ju obožavaju! Lijepa glumica za sebe kaže da je hladna kao led, a ono što su joj bivši priredili nitko ne bi poželio!

41-godišnja Cansu na svom je profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s dugom valovitom kosom s kakvom je dosad nismo imali prilike vidjeti.

"Sviđa mi se tvoj novi stil", "Ti si moje sunce u ovim hladnim danima", "Božica", "Božanstvena", "Najljepša žena", "O moj Bože predivna si", "Naša kraljica", "Zaljubila sam se u tvoju kosu", "Kakve moćne slike", "Savršena si", pohvalili su je brojni obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Cansu je pažnju javnosti oduvijek plijenila svojom ljepotom, studirala je arheologiju od koje je odustala, a osvojila je i laskavu titulu Miss Turske na izboru 2000. godine. Ipak, na svjetski izbor nije uspjela otići jer je tamošnja vlada zabranila odlazak jer se održavala u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

Što se ljubavnog života tiče, šuška se da je lijepa glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

Cansu trenutačno na profilu na Instagramu prati 2,3 milijuna ljudi i slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, iako s obožavateljima rijetko dijeli trenutke iz privatnog života.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Nezaboravni dekolte naše operne dive teško je nadmašiti i nakon 15 godina, ovakav izrez stvarno se ne viđa često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene