Prati ju 9 milijuna ljudi

Seksi brineta šetala se u mini bikiniju, pa zasjenila poznatu kolegicu, ne čudi što je sve osvojila svojom pojavom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Coelho svijet je osvojila svojom pojavom te ju na Instagramu prati gotovo 9 milijuna ljudi, a posljednjih dana nesmetano uživa na plažama Los Angelesa.

Brazilska blogerica i influencerica koja je osvojila svijet svojom pojavom Camila Coelho (32) posljednjih dana uživa na plažama Los Angelesa, a s njom u društvu često je i manekenka Alessandra Ambrosio. Fotografi su djevojke uhvatili i početkom ovoga tjedna na druženju na plaži, a pokazale su svoje zavidne figure dok su se opušteno brčkale u moru.

Pogledaj i ovo showbuzz Seksi ljepotice FOTO Ljeto nam dolazi– pokazale tijela od kojih zastaje dah!

Seksi Brazilka skinula se u crni bikini s detaljima zvijezda zelene boje, a čini se kako joj ljetna atmosfera itekako odgovara. Influencerica je pokazala svoje savršeno utrenirano tijelo i isklesane trbušnjake, a redovito izaziva divljenje gdje god se pojavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Already counting the days until next weekend☀️🧡 Swimsuit: @camilacoelhocollection @revolve —————- Já contando os dias pro próximo fim de semana 😆☀️ (qual foi seu momento favorito esse fim de semana? O meu foi assistir o por do sol na praia sexta, comendo pastel frito e goiabas 😂) #beach #sunset

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

Camilu inače na Instagramu ima gotovo 9 milijuna pratitelja, a početkom ove godine iznenadila je sve priznanjem da boluje od epilepsije. Dijagnozu je saznala već s devet godina, no od javnosti je to krila gotovo dvadeset godina. Posljednji epileptični napadaj imala je 2011., a uz pomoć supruga Icara Coelha i nadzor liječnika prestala je uzimati lijekove te se osjeća dobro.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene