odličan primjer drugima!

Bez pardona ističe obline i ponosi se svojim tijelom, uskočila u badić i dobila milijune lajkova, prizor se svidio i slavnoj glumici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello podijelila je fotografiju s odmora na kojoj je pozirala na dasci za veslanje.

Camila Cabello (24) posljednjih mjeseci oduševljava javnost jer promovira pozitivan pogled na tijelo i samouvjereno pokazuje svoje obline koje je nekad sakrivala. 

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Pjevačica trenutno, kako je otkrila na svom Instagram profilu, uživa u odmoru s obitelji, no nije rekla na kojoj lokaciji. Camila je pozirala na dasci za veslanje u crnom, oskudnom bikiniju i prikupila oko dva milijuna lajkova, među kojima je bio i onaj glumice Katie Holmes, i više od 5.000 komentara. 

"Ništa za raditi, nigdje za biti", napisala je Cabello pokraj fotografija u vodi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

"Uživaj", "Božanstveno", "Tako si lijepa", "Ljepotica", "Zaslužuješ biti sretna", "Jako si kul", komentirali su Camilini obožavatelji. 

Inače, pjevačica koja je u vezi s glazbenikom Shawnom Mendesom (22) nedavno je objavila video u kojem je progovorila o svom fizičkom izgledu i mnogi su podržali njezin stav.

"Volim svoje tijelo", napisala je pjevačica uz snimku iz auta koju je podijelila na TikToku.

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. I pomislila sam 'kvragu'. No onda sam podsjetila samu sebe na to da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjelo", istaknula je Camila.

"Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pjevačica koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene