Čuva privatni život

Plavuša koju su nekad svi obožavali uhvaćena u rijetkom izlasku, povukla se iz medija nakon što je u 48. godini postala majka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cameron Diaz je 2018. godine objavila da se povlači iz glume, a otada se sve rjeđe pojavljuje u javnosti, posebice otkako je postala majka.

Otkako se povukla iz glume i postala majka, Cameron Diaz (49) rijetko se pojavljuje u javnosti i čuva svoj privatni život daleko od svih.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

No paparazzi je i dalje prate u stopu, pa nisu propustili ni njezin ovotjedni odlazak u shopping u Melrose Placeu.

Iako se pokušala sakriti ispod golemih sunčanih naočala i maske, nekad omiljenu holivudsku plavušu nije bilo teško prepoznati jer kao da se uopće ne mijenja s godinama, a baš zbog toga obožavatelji ne mogu prežaliti njezin nagli odlazak iz Hollywooda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cameron Diaz (@camerondiaz)

Podsjetimo, Cameron je šokirala javnost kada je 2014. godine objavila da se povlači iz glume, a krajem 2019. uslijedio je još jedan šok.

Cameron je tada na svojem Instagramu objavila da su ona i njezin suprug Benji Madden (42) dobili kćer, koju su nazvali Raddix, a do danas još nije poznato je li djevojčicu rodila glumica ili surogat majka.

Cameron i kćerkicu krije od javnosti i ne dijeli njezine fotografije na društvenim mrežama, no paparazzi su je nedavno uhvatili i s njom.

Iako izbjegava javna pojavljivanja, Cameron je itekako aktivna na Instagramu, gdje uglavnom reklamira svoja vina koja proizvodi od organskog grožđa i bez šećera.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +17 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog legendarne reklame za njom su uzdisale žene i muškarci, a sada je ponovila istu scenu i kao da se uopće nije promijenila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene