Odavno je nismo vidjeli

Sanaderova kći snimljena u javnosti nakon dugo vremena, zbog društva s kojim je bila nije skidala osmijeh s lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bruna Sanader inače izbjegava javna pojavljivanja, no nije mogla promaknuti fotografima na zagrebačkoj špici.

Mlađa kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Bruna, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav iz srednje Bruna Sanader udaje se na Hvaru: Veza s Vedranom otkrivena je poljupcima na apsolventskom putovanju

Fotografi su je za vikend ulovili na zagrebačkoj špici dok je uživala u ispijanju kave sa suprugom Vedranom Vukadinovićem i nije skidala osmijeh s lica, a fotografije je objavio Jutarnji list.

Bruna i Vedran zaljubili su se još u srednjoj školi, a vjenčali su se u svibnju 2019. godine u katedrali Sv. Stjepana na Hvaru. Vjenčanju nije nazočio njezin otac Ivo, koji je već tada boravio u Remetincu, iako je tražio dopuštenje za izlazak, dok je mama Mirjana slavila s mladencima.

Bruna, koja je po struci liječnica, ima i stariju sestru Petru, koja gradi glumačku karijeru u New Yorku, a ni nju nismo dugo vidjeli u javnosti.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene