Okupili se brojni poznati

Tuga na komemoraciji Marine Tucaković: Karleuša neprestano brisala suze, a plakale su i druge zvijezde iz regije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni poznati okupili se na komemoraciji Marine Tucaković koja je prije dva mjeseca izgubila bitku s teškom bolesti.

U rezidenciji Stari dvor u Beogradu održana je komemoracija za Marinu Tucaković koja je preminula prije malo više od dva mjeseca.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Čast pokojnoj autorici nekih od najvećih regionalnih hitova došle su odati brojne zvijezde kojima je pisala pjesme, a rijetki od njih su uspjeli obuzdati emocije.

Među najutučenijima bila je Jelena Karleuša koja je cijelo vrijeme maramicom brisala suze, a tješila ju je kolegica Dragana Mirković kojoj su se oči također zasuzile.

Fotografi su snimili i ožalošćenog udovca Aleksandra Radulovića koji nije mogao sakriti tugu s lica, a od poznatih su se na komemoraciji pojavili i Dara Bubamara, Ana Nikolić, Željko i Jovana Joksimović, Goga Sekulić, Milica Todorović, Saša Kovačević, Milica Pavlović i mnogi drugi.

Podsjetimo, Marina Tucaković je 19. rujna ove godine izgubila bitku s karcinomom dojke s kojim se borila od 2018. godine i preminula je u KBC Dragiša Mišović u Beogradu gdje je provela zadnje dane nakon što joj se stanje pogoršalo.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) +4 Brooke Shields (Foto: Instagram) Zanimljivosti Majka ju je natjerala da s 10 godina pozira za Playboy, a samo pet godina kasnije snimila je prve golišave scene i sablaznila javnost!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene