Svi bruje o njima

Golema razlika u godinama: Tko su dame koje su osvojile najmoćnije političare?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna i znatno mlađa supruga češkog milijardera i vjerojatno budućeg premijera Andreja Babiša privlači veliku medijsku pozornost.

Monika Babišová dizajnerica je interijera. Atraktivna 42-godišnjakinja mnogo je poznatija kao supruga 20 godina starijeg pobjednika prošlotjednih čeških parlamentarnih izbora Andreja Babiša. Par se vjenčao tek lani nakon 23 godine veze. Ova je veza započeta prije nego što se milijarder Babiš bacio u političke vode, ali brakovi atraktivnih i znatno mlađih žena i političara nisu potpuno neuobičajeni i redovito privlače veliku pozornost, kao i pitanja što ih povezuje.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

''Pa svakako ljubav, svi će znati da se svi žene ili su u vezama iz ljubavi, premda sam siguran da će brojni gledatelji, svatko od njih, imati različita objašnjenja koja će vjerojatno ići u nekom smjeru koji možda i nije najljepše izgovoriti", kazao je psiholog Josip Burušić.

Među poznatim su takvim parovima bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i 12 godina mlađa bivša manekenka Carla Bruni. Ona je navodno jednom izjavila da želi muškarca s atomskom moći. Atomski je još moćniji američki predsjednik Donald Trump. A razlika između njega i njegove supruge, također bivše manekenke Melanije, dvostruko je veća – 24 godine.

''Na neki način možda svi smo skloni to prihvatiti u svijetu šoubiznisa, ali kada se tako nešto događa u svijetu politike, gdje bi političari trebali biti ti koji na neki način predstavljaju većinu, a većina nije baš takva ili ne živi na taj način, onda to možda izaziva snažniju pobuđenost, snažniju pozornost ljudi", ističe Burušić.

Drugačiji je primjer aktualnog francuskog predsjednika Emmanula Macrona kojeg od supruge Briggite dijeli čak 24 godine, ali u njezinu korist. Više nego dovoljno za brojne komentare.

''Inače, mi kao ljudi, mi smo skloni u svim situacijama smatrati i nametati nešto što mi smatramo da bi trebalo biti, kako bi trebalo biti, kako bi izgledalo, kako bi netko trebao izgledati, što bi trebao govoriti, u konačnici kako bi trebao živjeti. I ta na neki način ljudska potreba koja je prisutna u svagdašnjim našim životima posebno dolazi do izražaja kada je riječ o javnom osobama'', kazao je psiholog Josip Burušić.

Ali, ističe Burušić, ni ovaj primjer nije sasvim neuobičajen. U čak svakom petom braku žena je starija od muškarca.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene