''Na oprezu smo...''

Njihovu sreću poslije 20 godina braka poremetila je tužna vijest: ''Odlučili smo o tome progovoriti, možda nekome pomognemo''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Benjamin Bratt otkrio je da je njegovoj supruzi Talisi Soto bio dijagnosticiran rak dojke, no njezino je zdravlje sada stabilno.

Holivudski glumac Benjamin Bratt ovih dana promovira svoju novu miniseriju "DMZ", u kojoj glumi s Rosario Dawson, no dotaknuo se i tužne priče o kojoj se dosad nije puno oglašavao.

58-godišnji Benjamin ispričao je kako je njegovoj supruzi i bivšoj manekenki Talisi Soto dijagnosticiran rak dojke neposredno nakon što je proglašena pandemija koronavirusa te je objasnio zašto su ipak odlučili o tome javno progovoriti.

"To je nešto što bih obično držao podalje, ali nakon pandemije, samopregleda i mamografije Talis je saznala da ima rak dojke. Zato smo se odlučili zalagati za žene i brigu o njihovu zdravlju. Potaknuti ih ne samo na zdravu prehranu već i na odlaske k liječnicima na redovite preglede", izjavio je i dodao da se 54-godišnja Talis trenutačno osjeća odlično iako je imala neke nuspojave nakon tretmana liječenja.

"Lijek joj je malo poremetio sustav hormona, ali dobra vijest je da je u ovom trenutku otkriveno da se rak povukao. Ali smo na oprezu da se ne vrati", rekao je Benjamin.

Suprugina dijagnoza i naknadni tretmani zapravo su i njega samog potaknuli da više prati vlastito zdravlje i dobrobit.

"Odmah sam krenuo na kolonoskopiju, koju sam odgađao previše godina. Dakle, o tome treba razmisliti", zaključio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin Bratt (@benjaminbratt)

Benjamin i Talisa ponosni su roditelji 19-godišnje kćeri Sophie i 16-godišnjeg sina Matea, a 13. travnja će proslaviti 20. godišnjicu braka.

"Moju suprugu Talisu vrlo je lako voljeti. Prije svega, lijepa je kao da je s drugog planeta. Nevjerojatna je žena, doista, lijepa je iznutra kao i izvana", priznao je romantični Benjanin.

Benjamin je vrhunac slave doživio tijekom 90-ih i 2000-ih, a najzapaženije uloge odigrao je u filmovima "Cura na zadatku", "Okovani čašću", "Žena mačka", "Demolition Man", "Clear and Present Danger" i "The River Wild".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene