najljepša žena svijeta

U sićušnom bikiniju s tangama ponosno je pokazala isklesano tijelo, a sve pod budnim okom njezina jednako zgodnog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid snimljena je na plaži u Miamiju, gdje je privlačila pozornost u bikiniju s tangama, a poglede je plijenio i isklesani torzo njezina dečka Marca Kalmana.

Manekenka Bella Hadid sa samo 25 godina može se pohvaliti titulom najljepše žene svijeta, a osim lijepim licem, može se pohvaliti i tijelom bez mane, koje rado pokazuje i izvan piste.

Pogledaj i ovo Bella Hadid - 3 ''Često je neizdrživo'' Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Sada su je paparazzi ulovili na plaži u Miamiju, gdje im u sićušnom bikiniju s tangama nikako nije mogla promaknuti, a uz nju je bio i njezin dečko Marc Kalman, koji je također plijenio poglede svojim isklesanim torzom.

Bella je ponosno paradirala po plaži u golišavom izdanju, a svi su je budno promatrali i dok se zabavljala na jet-skiju, no ona se na znatiželjne poglede uopće nije obazirala.

Manekenka koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta i sama često dijeli svoje razgolićene fotke na Instagramu, a na društvenoj mreži nedavno je otvoreno progovorila i o svojem mentalnom zdravlju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Priznala je da u posljednjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, a usto je objavila i nekoliko fotografija na kojima je uplakana kako bi svojih 47 milijuna pratitelja upozorila na to da društvene mreže nisu stvarni život.

Za njezinu vezu s Kalmanom doznalo se u srpnju ove godine, kada je ona objavila njihovu zajedničku fotku iz Pariza, a do tada ga je uspješno skrivala od javnosti čak godinu dana.

Bellina zadnja poznata veza prije toga bila je s pjevačem The Weekndom, za kojeg se posljednjih mjeseci šuška da ljubi Angelinu Jolie.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene