zapalila crveni tepih

Haljina o kojoj svi bruje: Zbog brojnih proreza donje rublje nije dolazilo u obzir, čekao se samo jedan krivi pokret!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Roberts se na dodjeli nagrada pojavila u haljini koja otkriva više nego što skriva, a u seksi izdanju je zasjenila i puno poznatije zvijezde.

Pjevačica i članica grupe Pussycat Dolls, 40-godišnja Ashley Roberts, ukrala je sve poglede na dodjeli nagrada Brit Awards gdje se pojavila u haljini koja otkriva više nego što skriva.

Pogledaj i ovo showbuzz povijesno izdanje dodjele Dodijeljene nagrade Brit Awards: Adele pomela konkurenciju i trijumfirala u tri najvažnije kategorije

Zbog brojnih proreza na haljini, donje rublje nije dolazilo u obzir, pa ga je preskočila i tako svakim korakom riskirala pokazati više nego što je planirala.

No dok su okupljeni samo čekali jedan krivi pokret, ona je uspjela pokazati točno koliko je htjela i samouvjereno je izmjenjivala poze pred fotografima.

Ashley je među prvima pojavila na crvenom tepihu, a pojavila se sama i nije poznato ima li trenutno dečka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ASHLEY ROBERTS (@iamashleyroberts)

Glazbenica je 2020. prekinula ljubavnu vezu s talijanskim plesačem Giovannijem Perniceom, koji je od nje mlađi deset godina, no čini se da je to nije previše utjecalo na nju. U vezi su bili godinu dana nakon što su se upoznali na jednom plesnom natjecanju 2018. godine.

"Dobra sam prema samoj sebi i prilično sam neovisna. Lijepo se s nekim povezati, ali u ovom trenutku karantena je još uvijek aktivna, tako da sam tu gdje jesam", izjavila je nakon prekida u jednom intervjuu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica iznenađena je reakcijama zbog Porschea koji je dobila za rođendan: "Očito je mnogima interesantno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene