Lijep su par!

Izbornik Horvat ne pokazuje često lijepu suprugu, ali ona je jednom fotkom otkrila da je njegova najvatrenija navijačica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksandra Horvat najveća je podršku svom suprugu Hrvoju Horvatu čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Izbornik naše rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat ovih se dana nalazi pod povećalom javnosti dok vodi rukometaše na Europskom prvenstvu, a mnoge je zaintrigirao i njegov privatni život.

Pogledaj i ovo Vanja Horvat - 6 Uvijek pozitivna Vanja Horvat progovorila o teškoj godini koja je iza nje: ''To mi je rak-rana, ali ne dam se...''

Hrvoje detalje privatnog života ne dijeli često, a rijetki znaju da je već 12 godina u sretnom braku s odvjetnicom Aleksandrom Horvat i da zajedno imaju sina Bornu i kćer Taru.

Za razliku od Hrvoja, Aleksandra na društvenim mrežama dijeli njihove fotografije, a i pohvalila se da je velika navijačica naših rukometaša, a među posljednjim fotografijama je ona s tribina u Szegedu gdju su pobijedili reprezentaciju Ukrajine.

"Iznad svih Hrvatska", napisala je Aleksandra uz fotografiju i poručila da se osjeća sretno.

Hrvoju je velika podrška i njegova sestra Vanja Horvat koja je široj domaćoj javnosti poznata i kao bivša supruga Zorana Mamića s kojim je u braku bila 17 godina i dobila kćer Ninu i sina Brunu. Nakon razvoda sreću je pronašla s Mladenom Veberom i na društvenim mrežama često dijeli njihove zajedničke trenutke.

Hrvoje i Vanja djeca su legendarnog rukometaša Hrvoja Horvata, poznatog i pod nadimkom "Cveba", koji je sinu velikim djelom usadio ljubav prema rukometu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene