Srcedrapajuće fotke

Utučeni Alec Baldwin uhvaćen u dirljivom trenutku s udovcem i sinom snimateljice koju je slučajno ubio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alec Baldwin susreo se s udovcem i sinom Halyne Hutchins, koju je slučajno usmrtio na setu filma "Rust".

Glumac Alec Baldwin (63) ovih se dana našao u središtu pozornosti zbog stravične nesreće koja se dogodila na setu njegova novog filma "Rust" u Novom Meksiku.

Pogledaj i ovo Hannah Gutierrez-Reed - 6 Prijeti joj velika kazna Rekviziterka "Rusta" kriva za smrt snimateljice, Alecu Baldwinu dala je pištolj s pravim mecima

Baldwin je tijekom snimanja scene u kojoj puca iz pištolja slučajno usmrtio direktoricu fotografije Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, misleći da se radi o rekvizitu, a ne o pravom, napunjenom oružju.

Hutchns je imala samo 42 godine i iza sebe je ostavila supruga Matthewa i devetogodišnjeg sina Androsa, koji su stigli u Novi Meksiko odmah poslije tragičnog događaja, a bili su na privatnoj komemoraciji u čast pokojne Halyne.

Na komemoraciji je bio i Baldwin, a ondje su se i prvi put vidjeli glumac i Halynin suprug, piše Daily Mail. Matthew je rekao kako je redovito u kontaktu s Baldwinom, a istaknuo je kako je glumac pun podrške za njegovu obitelj.

Vidno utučeni Baldwin je Halynina udovca i sina ispratio iz hotela u Novom Meksiku te ih je pri rastanku obojicu čvrsto zagrlio, a dirljive trenutke uhvatili su paparazzi.

Halynin suprug o nesreći se oglasio i na društvenim mrežama.

"Halyna nas je sve inspirirala svojom strašću i vizijom, a njezina ostavština je previše vrijedna da stane tek u nekoliko riječi. Naš gubitak je ogroman te molim medije da poštuju našu privatnost dok žalujemo. Zahvaljujemo svima koji dijele njezine fotografije i priče iz njezina života", napisao je na Twitteru.

Inače, glumac je nakon nesreće otkazao sve projekte na kojima radi, a bliski izvor otkrio je i kako se namjerava potpuno povući iz javnosti dok se ne oporavi od svega.

"Svi znaju da je ovo bila nesreća, ali potpuno ga je uništila. Satima nakon nesreće bio je histeričan i apsolutno neutješan", kazao je izvor za časopis People.

Istraga je i dalje u tijeku, sa seta filma "Rust" čitavo vrijeme cure nove informacije, a član ekipe potvrdio je za Daily Mail i da je snimanje potpuno otkazano. 

U policijskim dokumentima vezanima za nesretni događaj na setu filma "Rust" stoji kako je oružarka Hannah Gutierrez Reed na kolica na setu snimanja ostavila tri pištolja koja su trebala poslužiti kao rekviziti, dok je asistent režije Dave Halls jedan od njih predao Baldwinu te nije znao da je napunjen, između ostalog, pravim mecima. "Hladan pištolj", viknuo je Halls ekipi prije nego što je započelo snimanje, a to je značilo da je pištolj siguran za ispaljivanje za potrebe snimanja.

Samo nekoliko sekundi kasnije glumac je ispalio iz pištolja pravi metak, koji je usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Pirotehničar i inženjer za specijalne efekte na snimanjima, Zak Knight, komentirao je kako je glumac Alec Baldwin ignorirao "zlatno pravilo" sigurnosti na snimanju filma tako što je uperio rekvizit ravno u neku osobu, no taj pištolj nije trebao imati u sebi prave metke. "Prvo i osnovno, na setu filma ne bi smjeli biti pravi meci. Drugo, svaka osoba koja koristi rekvizite morala bi prvo provjeriti je li sve u redu s njima. I treće, nema razloga da ispred bilo kakve vrste pištolja na snimanju bude bilo koja osoba", ispričao je.

Objavljeno je i kako je više snimateljskih ekipa proteklih tjedana napustilo set filma "Rust" u znak prosvjeda zbog radnih uvjeta. Snimatelji i njihovi pomoćnici bili su ogorčeni uvjetima rada na niskobudžetnom filmu: žalili su se na preduge sate koje su provodili na snimanju, preduga putovanja do seta, kao i plaće.

Jedan od članova ekipe sa seta, koji je zbog svega bio vrlo uznemiren, naglasio je kako je zbog svega trebala biti provedena istraga o sigurnosti, no to nije učinjeno. Istaknuo je i kako nije bilo garancije da se nezgoda s oružjem neće ponoviti te dodao da su na setu radili pod pritiskom i da su ih stalno požurivali. Neimenovani izvor kazao je LA Timesu i kako je poslao poruku voditelju produkcije u kojoj izražava zabrinutost zbog slučajnih ispaljivanja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +3 Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Celebrity Šuškalo se da se zaljubila u kolegicu, no sada je nakon mjeseci nagađanja potvrdila da je u vezi s miljenikom žena  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput za vrijeme Marka Lukača - 4 Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput Maja Šuput +8 Maja Šuput Celebrity Šuput jako rijetko vidimo u hlačama: Osvanula u najšarenijoj kombinaciji dosad koju je zapečatila zlatnim lancima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene