Preslatki su!

Zgodni nogometaš nije ispuštao Albinu iz nježnog zagrljaja, a mnogima je bio zanimljiv i jedan neobičan detalj na njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je na dodjelu Porina stigla u pratnji svog dečka Ivana Ćalušića.

Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić bila je jedna od glavnih zvijezda na ovogodišnjoj dodjeli Porina koja je održana u Zagrebu, ali i jedna od nagrađenih izvođača.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Pojavila se sama Albina u prvom izlasku nakon glasina da je prekinula vezu s nogometašem Ćalušićem, u pripijenoj haljini istaknula je atribute

Naime, 22-godišnjoj je Albini pripala nagrada u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a na dodjelu je stigla u pratnji svog dugogodišnjeg dečka, nogometaša Ivana Ćalušića.

Ivan ju bodrio cijelo vrijeme i bio uz nju, a fotografi su ih uhvatili u nježnom zagrljaju. Albina je njihovu fotografiju s crvenog tepiha podijelila i na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Predivni ste", "Kraljice, najbolja si", "Volim vas", "Obožavam vas, bravo Albina", "Čestitam, prekrasan te par", "Prelijepa si Albina, imaš predivan osmijeh", "Grammy je sljedeći? Bravo", "Prelijepi ste kao i uvijek", neke su od poruka koje je dobila u komentari.

Albina je pažnju plijenila i zanimljivom modnom kombinacijom, a najviše pogleda privukao je njezin krzneni topić i goli trbuh, ali i vitka linija kojom se može pohvaliti. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan sedma emisija TLZP - 2 Maja Šuput sedma emisija TLZP - 3 Maja Šuput sedma emisija TLZP - 4 Maja Šuput sedma emisija TLZP - 6 +11 Maja Šuput šesta emisija TLZP - 2 Celebrity Pogledajte izdanje Maje Šuput kojeg se ne bi posramile ni najveće holivudske glumice, ali i trenutak kad joj ni Frano nije odolio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene