intervju za dnevnik.hr

Naš svestrani glazbenik radi na nekoliko projekata, a neki od njih donijeli su mu i prestižne glazbene nagrade

Saša Antić - 3 Saša Antić - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Antić - 3 Saša Antić - 4 +0 Saša Antić Galerija

Saša Antić u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrio je planove za budućnost, koja je razlika između Saše i Alejuandra Buendije te priprema li TBF novi materijal.

Alejuandro Bunedija i njegov prateći bend Sinovi, 8. srpnja pripremaju koncertnu poslasticu na terasi zagrebačkog kluba Aquarius, kojom će promovirati hvaljeni aktualni album "Škrinja". Upravo taj album donio je sjajnom Saši Antiću nagrade Porin i Rock&OFF, a u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nam je što o svemu misli te je li se nadao nagradama.

Pogledaj i ovo Feminnem i Alejuandro Buendija U dva osam Alejuandro Buendija predstavlja svoj solo opus zagrebačkoj publici: "Dokazao je kakav spektakl može napraviti"

"Pa ne baš, ustvari nisam ni razmišljao o tome, ne doživljavam glazbu kao natjecanje, to mi je čak malo i odbojno, bio sam zadovoljan već sa nominacijama", rekao je Saša. Istaknuo je i što takve nagrade za njega znače. "Nisu mi bitne u životu, al naravno da mi znače na određen način. Radi se o nagradama struke i novinara i lijepo je kad te izaberu među ostalima. Žao mi je što u nominacijama i za Porin i Rock off nisu bili Magellano i Tibor, njihovi albumi "Sjaj i Pacino 3" su mi bili favoriti u 2020.", priča Antić.

Otkrio je i koliko je na albumu radio te koja je pozadina cijele priče. "Radi se o pjesmama iz zadnjih 8-9 godina, koje nisu ili tekstualno ili glazbeno legle ekipi iz TBF-a, a htio sam ih dovršiti. Na kraju mi je dobro došla karantena prošle godine da se ozbiljno primim posla i istjeram album do kraja. Gotovo sve sam snimao u svom studiju u Splitu, dosta sam sam miksao, a puno mi je pomogao i Hrvoje Prskalo", ističe naš slavni glazbenik. Rekao je i očekuje li publiku novost i iz tabora TBF-a. "Moguće izdamo single do kraja ove godine, a počeli smo raditi na još par stvari. Dosta smo zauzeti privatno, i sa svirkama, a Luka i ja sa svojim projektima sa strane, tako da ne žurimo", kaže Antić.

Ispričao je i kako usklađuje svoje glazbene projekte. "Trenutno je fokus na probama sa bendom za solo live nastupe. Prvi je 25.6. u Zagrebu na terasi kluba Aquarius, a onda 17.7. na Seasplashu. Sviramo sve sa Škrinje, nekoliko starijih stvari, bendu će se pridružit Marko First na violoni i Hrvoje Prskalo na električnoj gitari, a od MC-a će gostovat Magellano, Kandžija i Juri, a spremamo i neka iznenađenja", priča nam glazbenik. Na pitanje koja je razlika između Alejuandra Buendije i Saše Antića, kaže: "Zovu se različito, i Buendija je glazbeno siroviji".

Za kraj nam je otkrio i planove za budućnost. "Nešto se kuha stalno, uskoro izlazi single Pisma slobode od Banana zvuka kojeg čine Luka Barbić i Ivan Jurić Yuri na kojoj im gostujem, jedna ljetna hip hop afro reagge himna slobodi. U povoju je gostovanje TBF-a na pjesmi od Picksiebnera, jedna sjajna laganica koja slavi male stvari u životu, a upravo se mix-a bombastična stvar u funki jazz stilu na kojoj gostujemo Matej Miloševu, to će biti najavni single njegovog albuma koji izlazi na jesen, pjesma koja slavi prirodu i dobro u ljudima", zaključio je Saša Antić.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) +3 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity Tko bi rekao da je na pragu petog desetljeća! U toplesu skakutala na plaži, na sebi je imala samo crne tangice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene