Legenda živi vječno!

Na trajektu Split – Vela Luka petu godinu zaredom održat će se jedinstveni spektakl u čast neprežaljenom Oliveru Dragojeviću!

Oliver Dragojević - Trag u beskraju projekt Oliver Dragojević - Trag u beskraju projekt promo foto 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević - Trag u beskraju projekt Oliver Dragojević - 2 Oliver Dragojević - 3 Žarko Batinović i Oliver Dragojević Danijela Martinović i Oliver Dragojević, 2008. godina Obilježene obljetnica Oliverovog odlaska - 6 Obilježene obljetnica Oliverovog odlaska - 7 Obilježene obljetnica Oliverovog odlaska - 8 Obilježene obljetnica Oliverovog odlaska - 9 Oliver Dragojević i Goran Primžić Bata +15 Boris Gugić Brico i Oliver Dragojević Galerija

"Trag u beskraju" i ove godine obilježava bogato stvaralaštvo Olivera Dragojevića.

Oliveru Dragojeviću u čast već 5. godinu zaredom počinje glazbeno-umjetnički projekt „Trag u beskraju“.

Uz bogat i ispunjen program projekt će okupiti brojne poznate hrvatske glazbenike. Projekt počinje tradicionalnim koncertom na trajektu Jadrolinije „Korčula“ u srijedu 26. srpnja, koji isplovljava u 17:30 iz Splita za Oliverovu voljenu Vela Luku.

Svi koji kupe kartu za trajekt imat će priliku uživati u koncertu na trajektu na kojem će nastupiti Dupini feat. Iva Ajduković, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, Alan Bjelinski i Ante Gelo.

Projekt se nastavlja u četvrtak, 27. srpnja u 21:30 s otvorenjem izložbe „Oliver privatno“ u dvorani Glazbene škole „Oliver Dragojević“, gdje je u petak 28. srpnja u 21:30 promocija knjige nota „Oliver i Zdenko“ čiji autor je Ante Gelo.

Glazbeno-umjetnički projekt „Trag u beskraju“ i ove godine će kulminirati središnjim koncertom u subotu 29. srpnja na pontonu ispred rive. Glazbeni producent koncerta je veliki Oliverov prijatelj i suradnik Ante Gelo.

Oliveru u čast pjevat će Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, Klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan, Jure Brkljača i Dupini. Uz direktni prijenos na HRT-u od 21:30, gledatelji ispred malih ekrana će također moći pratiti centralni koncert manifestacije.

Projekt se nastavlja 30. srpnja koncertom „Kad mi dođeš ti“, autorskom večeri Vinka Barčota, s početkom u 21:30, na pijaci crkve Sv. Josipa, a pjevat će Meri Cetinić, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Marko Škugor, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Šufit, Ivan Ive Županović, Antonija Dora Pleško i Kvartet Sequentia, a ulaznice su rasprodane.

U ponedjeljak 31. srpnja, od 21:30 na pijaci također, manifestacija završava koncertom „Povedi me“ Jasne Zlokić. Ulaznice su zbog velikog interesa javnosti i za ovaj koncert rasprodane.

Općina Vela Luka zajedno s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom Vela Luke te udrugom Luško lito uz partnere: Hrvatsku turističku zajednicu, Dubrovačko-neretvansku županiju i Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine organizira manifestaciju „Trag u beskraju“.

Sve informacije o glazbeno-umjetničkim događanjima pratite na Facebook stranici „Trag u beskraju“.

Oliveru u čast svi će tijekom odvijanja niza događanja i koncerata moći uživati u vječnoj ljepoti emocija koje je Oliver utkao u svoje pjesme i ostavio ih u naslijeđe mnogim generacijama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene