Arena se puni

Na koncert Doris Dragović stižu obožavatelji iz cijelog svijeta

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Doris Dragović otkriva goste spektakularnog koncerta u Spaladium Areni 11.12.2015.!

Zaintrigirani neslužbenim, radnim nazivom koncerta Doris Dragović u Spaladium Areni 11.12.2015. kojeg smo doznali od njenog tima, a to je „Moja dica i ja“, upitali smo Doris o tome, a ona nam je kazala: 'Da doista. Nema veće ljepote kada nakon toliko desetljeća rada vidiš da si zapisan u životima mladih ljudi, novih generacija. Toliko dugo već pričam o tome, vrijeme je da ih čujemo.' Naučeni na to da Doris uvijek ugošćuje raskošne vokale poput Zorice Kondže i Vanne na dva prošlogodišnja iznimno posjećena koncerta u Lisinskom, ova novina je doista nastup za pamćenje koji valja čuti.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga opušteni i veseli Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

Doris opet osvaja - zaljubila se u djelo talentiranog Huljića juniora

Tako će na pozornicu Spaladium Arene kročiti Ana Opačak, kojoj je upravo Doris dugogodišnji glazbeni mentor. Čuti ćemo i klavirsku pratnju Ivana Huljića. Možemo se prisjetiti kako se njihova prva glazbena ljubav realizirala u pjesmi "Svit ne more znat" čija je promocija bila 2008. godine na Splitskom festivalu, to je očito bila velika iznimka s obzirom da Doris ne nastupa na festivalima već čitavo desetljeće. Od tada traje ta posebna veza, o čemu svjedoči i rad Ivana Huljića na prošlom albumu Doris Dragović, a upravo on potpisuje i glazbu aktualnog singla 'Jubavi rič'. Jedna od posebnih gošći splitskog koncerta bit će i desetogodišnja djevojčica Emma Uvalić koja je nastupala i pobjeđivala na brojnim dječjim festivalima pjevajući upravo Dorisine pjesme. Kako sama Emma kaže, 'Doris joj je idol i uzor, te bi željela biti kao ona kada naraste'.

Čuti ćemo i Natašu Reić Matković koja već dugo nastupa uz Doris kao prateći vokal, jer kako i sama kaže: 'Ona je bila moj učitelj i još uvijek je, moja snaga, učila sam od nje sve i nju poznavati je dragocjeno.' Doris je naime poznata po svom dugogodišnjem radu sa mladim izvođačima i glazbenom utjecaju koji ostvaruje na njihov razvoj, a upravo to je razlog zbog kojeg je kao goste veličanstvenog koncerta u Splitu pozvala redom mlade nade glazbene scene. Jedno je sigurno, raskošni vokal Doris Dragović, u društvu njene voljene dice, garantira glazbeni spektakl u Spaladium Areni u petak 11.12.2015. !
Interes obožavatelja za koncert je izniman, a upiti za ulaznicama stižu iz cijelog svijeta od Velike Britanije, Makedonije, Bugarske, Rumunjske pa sve do Izraela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene