Premijerno pogledajte

Jelena Perčin i Saša Hindić u video spotu 'Iskreno i pošteno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U predivnom retro ambijentu zagrebačke pivoteke Baron, snimljen je video spot pod redateljskom palicom Nevia Smajića.

'Iskreno i pošteno' autorska pjesma Zrinka Tutića u izvedbi Saše Hindića, ovih dana dobila je svoje video izdanje, koje možete premijerno pogledati na Youtube linku HitRecords Discography.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

U predivnom retro ambijentu zagrebačke pivoteke Baron, snimljen je video spot pod redateljskom palicom Nevia Smajića.

„Itekako sam zadovoljan cijelim snimanjem spota, atmosferom, kao i pozitivnom energijom koja je vladala na setu. Glavnu ulogu u spotu ima poznata glumica Jelena Perčin, koja nas je samom pojavom dodatno napunila energijom i meni osobno pomogla da scene koje smo snimili budu što bolje. Samim pojavljivanjem u video spotu pokazala je da je vrhunska glumica, ali i veliki prijatelj.

Grupa 'Buđenje' predstavlja novi spot 'Nije to ljubav'

Radnja video spota odigrava se ležerno u jednoj priči koja je danas često prisutna u ljudskim životima, tako da će se dosta ljudi prepoznati u cijeloj priči.“, rekao je Saša Hindić o snimljenom video spotu

Zanimljivost ove pjesme je da je nastala jednim zajedničkim druženjem Zrinka Tutića i Saše Hindića uz kavu. Na ispričanu životnu priču Saše, Zrinko je odlučio napisati pjesmu.
U studiju Igora M. Ivanovića snimljena je pjesma, a svoj posljednji touch pjesmi dali su Miroslav Rus i Zvonimir Domazet, koji potpisuju produkciju pjesme.

Glavnu ulogu tumači lijepa glumica Jelena Perčin, koja se odlično snašla u ovoj ulozi, a u pauzama snimanja, svi su se dobro zabavljali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene