Rock i pop?!

Grupa CAMBI. objavljuje prvu vlastitu autorsku pjesmu ''Dok te sanjam'', u ovakvom izdanju još ih niste vidjeli!

Grupa CAMBI. Grupa CAMBI. PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa CAMBI. Grupa CAMBI. +0 Grupa CAMBI. Galerija

Grupa CAMBI.predstavlja novu pjesmu ''Dok te sanjam'', a u ovakvim izdanjima još ih nismo imali priliku vidjeti.

Ovu godinu Grupa CAMBI. otvorila je uspješnim albumom ''Zaljubljen'', zatim su zagrebačku publiku počastili odličnim koncertom u prepunom Boogaloou, a ljeto nam je obilježila uspješnica 'Kad bi' s Melodija Jadrana.

Četvorka kao u uvijek radi punom snagom pa su tako priredili i iznenađenje te napravili i svoju prvu autorsku pjesmu! Glazbu i tekst pjesme ''Dok te sanjam'' potpisuje Joško Tranfić.

Pjesma za sve koji poznaju momke nekako baš sjeda odlično njihovim karakterima, što je i očekivano, kad je prvi puta autor jedan od članova i razumije kemiju benda. Pjesma je ljubavne tematike, ali složenog i velikog aranžmana s rock i pop elemenatima. Na aranžmanu su radili dugogodišnji suradnik i prijatelj benda Hrvoje Domazet i, naravno, sam autor Joško Tranfić.

Za sve koji čuju pjesmu odmah je jasno da sigurno neće nimalo razočarati dosadašnje fanove benda, a sigurno će kvalitetom i širinom privuči i brojne nove slušatelje.

CAMBI. o pjesmi kažu: ''Dok te sanjam'' govori o izgubljenoj ljubavi, a vrijeme koje prolazi je jedina nada slomljenom srcu da zacijeli. U snovima u kojima sve izgleda tako savršeno i magično, ponovno pronalazi svoju ljubav. Čarolija i mašta koja se rađa u snovima dala nam je ideju da snimimo jedan bezvremenski spot.''

Uskoro stiže i odličan spot splitskog majstora Vojana Koceića o čemu Jure Nikolić kaže: ''CAMBI. e u novom spotu oživio splitski škver. Režiser spota je Vojan Koceić (Pilot Studio), a sniman je u splitskom brodogradilištu, koji je uz nenametljivu odjeću te zanimljivu rasvjetu savršeno prikazao osjećaje koje u snu doživljava naš zamišljeni lik iz pjesme.''

''Dok te sanjam'' pjesma je koja jasno pokazuje kvalitetu i jasan smjer grupe CAMBI. koja potvrđuje svoju zrelost kontinuiranim kvalitetnim radom što potvrđuju i ovom prvi puta autorskom pjesmom koja predstavlja važnu i veliku više nego uspješno pređenu stepenicu u njihovom daljnjem radu!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene