OVAJ PETAK U OPERI

Dobitna kombinacija Felver i Zuza opet na pozornici Opere

PR PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR +0 PR Galerija

Plesni podij bio je ispunjen ljudima i zvukovima basa i činela. Među plesačima vladala je mistična atmosfera koja ih nije napuštala sve do jutra.

 Dvojac koji je donosio ritam i magiju su Felver i Antonio Zuza, akteri sjajne glazbene večeri koja se odvijala u Operi prije dva mjeseca. U ovaj klub vraćaju se u petak, 24 svibnja spremni pružiti publici sasvim novo i neponovljivo iskustvo.

PR PR

 

U prošlom izdanju dobro su razdrmali plesače klasicima housea, a za ovu prigodu repertoar će proširiti najboljim izdanjima elektroničke glazbe. Dobitna kombinacija dvojice vrhunskih glazbenika ponovit će i ovog puta ono što je malo kome dosad u Operi uspjelo - jedinstvenim plesnim trenutkom ujediniti najrazličitiju publiku, od onih samo radoznalih i željnih upoznavanja novih ritmova do gorljivih fanova elektroničke glazbe.

PR PR

Imogen Recordings i Forty Fifty su respektabilna imena iza kojih su brojne uspješne večeri s poznatim svjetskim imenima, pa tako i svježe svirke s velikanima housea, Ashleyem Beedleom i Derickom Carterom. Organiziraju ih upravo Antonio Zuza i Felver, duo koji je u posljednje vrijeme sposoban svojom glazbenom kemijom razveseliti svakog plesnog znalca, ali i onog koji će to tek postati.
 

Pogledaj i ovo Dixon u središtu zagreba Felver i Dixon nastupit će u subotu, 10. listopada na velikom partiju Stereotip Collage na platou Gradec
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene