Kakav spoj!

Nesvakidašnji prizor u Vatikanu: Spiderman strpljivo čekao na vrućini u tijesnom kostimu da se rukuje s papom

Papa Franjo (Foto: Dnevnik.hr) Papa Franjo (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Papa Franjo (Foto: Dnevnik.hr) Papa Franjo (Foto: AFP) Papa (Foto: AFP) Papa Franjo na konferenciji (Foto: AFP) Papa Franjo (Foto: AFP) +0 Papa Franjo (Foto: AFP) Galerija

Superjunak stripa i filmski lik Spiderman, čovjek pauk, rukovao se u srijedu na općoj audijenciji s papom Franjom, što nije prošlo nezapaženo među prisutnima.

Unatoč nesnosnoj vrućini, muškarac u tijesnom crveno-plavom kostimu strpljivo je čekao svoj red u VIP loži u društvu sa skromnije odjevenim svećenicima, prije nego se dugo rukovao sa Svetim Ocem kojemu je podario Spidermanovu masku koju "više ne nosi".

Pogledaj i ovo Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Vidi se da se vole! Nitko ne zna otkad su zajedno: Rijedak zajednički izlazak u javnost slavnog para koji je vezu dugo skrivao

Njegov dolazak u dvorište Apostolske palače gotovo je oteo pozornost Papi, odjevenom u bijelo. Superjunak kojeg su djeca oduševljeno pozdravila, napravio je i nekoliko selfieja s odraslima.

U kostimu se zapravo skriva 28-godišnji Talijan Mattia Villardita, čiju je životnu priču u srijedu ispričao Osservatore Romano, službeni vatikanski list koji je inače više usmjeren na teološke teme.

Mladić, zaposlen u luci u Liguriji, na sjeverozapadu Italije, zadnjih godina kao volonter obilazi bolnice odjeven u svoj kostim kako bi vratio osmijeh na dječja lica. Kako bi bio što sličniji svom junaku svaki dan se bavi sportom.

I sam je čitavu mladost proveo po bolnicama gdje se liječio od urođene bolesti.

Početkom godine Mattiji Villarditi talijanski predsjednik je uručio visoko odličje za nesebično pomaganje drugima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +3 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene