u spomen omiljenog pjevača

Raspjevani trajekt plovi za Oliverovu Velu Luku, evo kakva je atmosfera i što će se događati kada dođe na Korčulu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Mario Jurič +20 Trajekt Galerija

Na trajektu za Vela Luku pjeva se uspomen na Olivera Dragojevića, a s trajekta se za Dnevnik Nove TV javio reporter Mario Jurič.

Reporter Mario Jurič u javljanju za Dnevnik Nove TV trajekt za Vela Luku opisao je kao jedan od najraspjevanijih brodova na svijetu.

Naime, u spomen Olivera Dragojevića kojeg među nama nema pet godina, pjevaju se njegovi hitovi. Trajekt je krcat Oliverovim obožavateljima, a za vrijeme javljanja svi su pjevali "Ča je život vengo fantažija".

"Ushićen sam, a ovdje su i sami vidite, njegove pjesme i njegove emocije su ovdje, među ljudima, među svima. Stvarno je sve fascinantno, eto. Takav je bio on, takav je bio njegov život. Njega su svi voljeli, on je stvarno bio omiljen svugdje", rekao je Goran Franjić Njoko, član Dupina. 

Evo i što misli kako bi Oliver reagirao na sve ovo.

"Bilo bi mu jako drago, da se njeguje njegova pjesma i njegov način kako on pjeva i njegovo druženje. Evo, vidite i sami sve ovdje. On je volio ljude, a ovdje se ljudi vole i pjevaju njegove pjesme".

U videu i našoj galeriji možete pogledati ovu predivnu raspjevanu atmosferu na trajektu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 +25 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša u pripijenoj pletenoj haljini s dubokim otvorima pokazala svu raskoš: "Da sam žensko, i ja bih ovo nosio!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene