Posebno izdanje

Za pamćenje: Prisjetimo se čarobne atmosfere prethodnih godina uoči dosad najposebnijeg izdanja koncerta Želim život!

Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \"Želim život\" PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Koncert Želim život (Sanjin Strukic/PIXSELL) Koncert Želim život (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Želim život (FOTO: Krume Ivanovski) Koncert Želim život (FOTO; Mario Poje) +0 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju Galerija

Prisjetite se kako su humanitarni koncerti "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV izgledali proteklih godina, uoči ovogodišnjeg koncerta koji se prvi put neće održati na zagrebačkom glavnom trgu pred publikom uživo zbog pandemije koronavirusa.

I ovog prosinca građani će uživati u božićnom koncertu "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV.

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom koncert će se ove godine održati u drugačijem izdanju, ali s istim plemenitim ciljem uz najljepše izvedbe najvećih zvijezda hrvatske estrade Severine i Petra Graše.

Božićni koncert vrhunac je humanitarne akcije "Želim život" kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Iako se po prvi put neće odviti pred publikom uživo, ne sumnjamo da će atmosfera biti čarobna kao i uvijek do sad.

Na prethodnim koncertima nastupala su omiljena domaća glazbena imena, uključujući Maju Šuput, Psihomodo Pop, Željka Bebeka, Indiru Levak, Bijelo dugme i mnoge druge koji su svake godine na zagrebačkom glavnom trgu zabavljali i na desetke tisuća građana i pomogli prikupiti donacije.

U galeriji se prisjetite fantastične atmosfere iz prethodnih godina i nikako ne propustite ovogodišnji humanitarni koncert "Želim život" koji će se u subotu 19. prosinca u 20:15 sati emitirati na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

Pozivom na broj 060 9000, koji je otvoren tijekom cijelog prosinca, možete podržati rad zaklade koja za cilj ima prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika u tom području.

Mnoge domaće zvijezde to su već učinile, među njima su Lu Jakelić, Nina Badrić, Mate Bulić, Mladen Grdović, Matija Vuica, Andrea Šušnjara, Vanna, Anton Đok, Pravila igre, Žanamari Perčić, Franke Batelić, Sanja Doležal i Sanja Vejnović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene