''Trudim se...''

Najseksi baka Balkana otkrila tajnu savršenog izgleda koju primjenjuje već godinama: "Nije mi svejedno"

Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden i Mario Roth Neda Ukraden Neda Ukraden i Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden Neda Ukraden i kći Jelena In Magazin: Neda Ukraden - 1 +19 In Magazin: Neda Ukraden - 2 Galerija

Neda Ukraden za srpske medije prisjetila se perioda života kad je bila trudnica te otkrila što radi da tako dobro izgleda i u 73. godini života.

Pjevačica Neda Ukraden za Blic.rs prisjetila se dana kad se pripremala postati majka. 

Pogledaj i ovo Neda Ukraden - 3 njoj su 73 godine!? Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

"Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, bjelančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko udebljala. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 pred porođaj. Ali sam željela izbjeći samo jedno: nisam željela izgledati kao očajna trudnica", otkrila je.

Također, ispričala je da i danas pazi na svoju prehranu te redovito vježba, pa je upravo to tajna njezina dobrog izgleda. 

Objasnila je i kako je stalno na putu, pa se ne može uvijek baš svega pridržavati, ali je sretna što ne puši i ne pije te se nikada ne prejeda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Nijedan čovjek ne može voditi uredan život kada je na putu po sedam-osam sati, ali u svakom slučaju trudim se voditi zdrav način prehrane. Kada sam kod kuće, spremam sama hranu. Obožavam kuhati i nije mi svejedno što jedem", rekla je pjevačica.

Neda smatra kako je za dobru karijeru potrebna isključivo sreća, za koju se treba izboriti.

"Ljudima se danas ništa ne da, a oni su drugi pak započeli svoju karijeru u kafanama i tamo će i završiti, a realno su mogli puno više. Očito su tada bili zadovoljni. Nije u redu da osuđujem i dajem savjete. Netko jednostavno voli toplinu doma, a karijeru prepušta nekima poput mene koji su cijeli život na kotačima", zaključila je za kraj.

Inače, Neda ponosno nosi laskavu titulu jedne od najljepših i inspiracija je mlađim kolegicama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Vedran Ćorluka i Franka Batelić +25 Franka Batelić - 4 Celebrity Franka Batelić pokazala djelić obiteljske idile s Ćorlukom i otkrila što posebno fascinira njihova sina Viktora!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ivan Šarić - 5 In Magazin: Ivan Šarić - 6 In Magazin: Ivan Šarić - 7 In Magazin: Ivan Šarić - 8 +22 In Magazin: Ivan Šarić - 1 inMagazin Ivan Šarić sasvim iskreno o čarima roditeljstva: ''To je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu, ali šokiralo me...''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene