Kakvo iznenađenje!

Pala prosidba na trajektu za Velu Luku gdje se pjevaju Oliverove pjesme, pogledajte ove predivne trenutke!

Prosidba na trajektu za Velu Luku - 3 Prosidba na trajektu za Velu Luku - 3 Screenshot 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Prosidba na trajektu za Velu Luku - 4 Prosidba na trajektu za Velu Luku - 1 Prosidba na trajektu za Velu Luku - 2 Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt Trajekt +9 Trajekt Galerija

Na trajektu koji sad već tradicionalno putuje u Oliverovu Velu Luku pala je i emotivna prosidba, evo kako je to izgledalo.

Na trajektu za Vela Luku koji je već jučer krenuo pjevalo se u spomen na Olivera Dragojevića, a jedan mladi muškarac emotivnu je atmosferu iskoristio kako bi svoju djevojku upitao važno pitanje.

Dok su ljudi na brodu svi u glas pjevali poznatu Oliverovu ''Vjeruj u ljubav'', mladić je kleknuo pred svoju djevojku i zaprosio ju.

S rukama na licu od iznenađenja, djevojka je rekla ''da'', a potom se na trajektu čuo veliki pljesak i zvižduci dok su ostali nastavljali pjesmu.

Kako je sve izgledalo možete pogledati na snimci koju je objavio Dalmatinski portal.

Podjsetimo, već petu godinu za redom, Oliverovi fanovi i kolege pjevači putuju trajektom za Velu Luku gdje se održava koncert u čast preminulog Olivera Dragojevića, a snimke s broda uvijek izazovu posebne emocije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Zbog ovih prizora svi se pitaju nosi li Nives donje rublje, a za sve je kriv visoki prorez koji je otkrio više od očekivanog

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene