I ona prati TLZP!

Josipa Lisac javila se Kedži i Petrekoviću nakon što su se obojica transformirala u nju, evo što im je poručila

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 2 Mario Petreković šesta emisija TLZP - 1 Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 1 Mario Petreković šesta emisija TLZP - 3 TLZP: Pobjednički nastup Damira Kedže Mario Petreković šesta emisija TLZP - 1 TLZP: Damir Kedžo kao Josipa Lisac Mario Petreković šesta emisija TLZP - 5 TLZP: Mario Petreković kao Josipa Lisac i Šaban Bajramović Damir Kedžo četvrta emisija TLZP - 3 +7 Mario Petreković šesta emisija TLZP - 4 Galerija

Josipa Lisac na Instagramu je prokomentirala nastupe Damira Kedže i Marija Petrekovića, koji su se u showu "Tvoje lice zvuči poznato" transformirali u nju.

Naša glazbena diva Josipa Lisac već se dva puta pojavila u novoj All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a utjelovili su je Damir Kedžo i Mario Petreković.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Obojica su preobrazbama oduševila i publiku i žiri, a Josipa je sada na svojem Instagramu otkrila i što ona misli o njihovim transformacijama u nju.

"Trenuci iza kulisa… Impresionirana sam njihovim nastupima, imaju moje iskrene čestitke i simpatije", napisala je uz video u kojem je oponaša Kedžo te je, uz njega, u objavi označila i Petrekovića.

"Sve je sjajno, duhovito… Bravo", dodala je, a s njom su se složili i brojni njezini pratitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Kedžo, kojemu je preobrazba u Josipu donijela pobjedu u četvrtoj epizodi showa, pjevačici je u komentarima zalijepio nanizana srca.

A Mario je, uz Josipu, u šestoj epizodi showa utjelovio i kralja romske glazbe Šabana Bajramovića te je izvedbom njihove zajedničku verziju pjesme "Đelem đelem" digao publiku na noge.

"Ovo je apsolutni hit, u šoku sam, hvala ti na smijehu i na zabavi", poručila mu je nakon nastupa Indira Levak, a oduševljenje nije skrivao ni ostatak žirija.

"Napravio si ovo predivno, glumački bez greške, bio si fenomenalan", komentirao je Navojec, koji je Petrekoviću i zahvalio na izvedbi, dok je Mešin kazao kako je njegov nastup bio melem za uši.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene