''Zaljubila se u obje!''

Zvijezda serije ''Inspektor Rex'' šokirala informacijama iz privatnog života: Živi u neobičnoj vezi s dvije djevojke, a sve odobrava njegova majka!

Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom Gedeon Burkhard - 3 +0 Gedeon Burkhard Galerija

Gedeon Burkhard u vezi je sa Saschom Veduta i Ann-Britt Dittmar, koje protiv takvog načina života i veze nemaju baš ništa protiv.

Slavni njemački glumac, zvijezda serije "Inspektor Rex" i "Cobra 11", Gedeon Burkhard našao se ovih dana u središtu pažnje, i to zahvaljujući situaciji koja je mnogima zapravo nezamisliva.

Naime, 53-godišnji Gedeon ima sretnu vezu utroje. Kako je priznao, zaljubljen je u dvije žene - Saschu Veduta i Ann-Britt Dittmar, koje ne skriva i s kojima se ponosno pojavljuje na javnim događanjima. 

"To nije samo seksualna, već uravnotežena i duboka povezanost u svim aspektima", izjavio je glumac za njemački časopis Bunte.

Trojac živi zajedno u Berlinu, a Gedeon je otkrio kako je njegova majka Elisabeth von Molo isprva bila skeptična oko njegove veze, no sada živi sa sinom i svoje dvije snahe.

"Ne možete zamisliti da se moja majka, koja nije uvijek bila oduševljena mojim djevojkama, zaljubila u obje" izjavio je.

Jedini problem im je uobičajeni krevet od 1,80 metara u zajedničkoj spavaćoj sobi, koji polako postaje premalen.

"To je sljedeći zadatak koji Gedeon mora obaviti. Strastveni uradi sam majstor, koji svoju publiku inspirira tehničkim vještinama. Želi povećati krevet za 30 do 40 centimetara u svakom smjeru. Jedno je sigurno, nitko drugi ne stane u krevet", našalila se Ann-Britt.

U lipnju 2022. godine Gedeon je za Bunte otkrio da on i Sascha imaju puno toga zajedničkoga, a budući da je ona Ukrajinka, prvo su imali vezu na daljinu.

"Humor, znatiželja o životu, radost života, želja za avanturom. Sascha me posjetila dva tjedna prije početka rata i tada se, naravno, nije mogla vratiti", rekao je Gedeon, koji ima i kćer iz jedne od prethodnih veza.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston ispred svog doma (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 3 Zanimljivosti Jennifer Aniston pokazala luksuzni dom, s imanja vrijednog 21 milijun dolara pruža se spektakularan pogled na grad i ocean!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene