Vrijeme im ništa ne može!

Pogledajte kako su poznate hrvatske ljepotice izgledale prije 15 godina na početku svojih uspješnih karijera!

Fani Stipković i Iva Jerković Fani Stipković i Iva Jerković Davor Puklavec/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Iva Jerković Fani Stipković Iva Jerković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 11 Fani Stipković - 8 +9 Fani Stipković - 6 Galerija

Od početaka njihovih karijera prošlo je puno godina, a evo kako su 2007. godine izgledale Iva Jerković i Fani Stipković na predstavljanju linije donjeg rublja.

Iva Jerković i Fani Stipković slove za jedne od najljepših hrvatskih manekenki svih vremena, a od početaka njihovih karijera prošlo je dosta vremena.

Pogledaj i ovo Fani Stipković Ne gubi vrijeme Fani Stipković pokazala prve rezultate povratka u formu nakon poroda, pohvalila se da na tome marljivo radi

Iva i Fani danas su uspješne žene pa smo Ivu godinama gledali u ulozi TV voditeljice, a danas je vlasnica beauty salona, dok je Fani također postala uspješna i poznata sportska novinarka koja već dugo vremena živi i radi u Madridu.

2007. godine manekenke su nosile reviju i predstavljale novu liniju donjeg rublja i kupaćih kostima marke Palmers u hotelu na Hvaru, a u galeriji možete pogledati koliko su se naše manekenke promijenile u 15 godina.

Sigurno je kako su obje i tada, ali i sada zračile ljepotom, a sudeći po fotografijama jasno je zašto su slovile za jedne od najpoznatijih hrvatskih manekenki početkom 2000-ih godina.

Nakon manekenskih karijera, Iva se posvetila i obiteljskom životu pa je 2020. godine postala majka kćeri Rine Ami. 

S druge strane, Fani je svoj život odlučila nastaviti u Madridu gdje trenutno živi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom, a na sportskom polju slovi za jednu od najljepših sportskih novinarki.

Ovo ljeto Fani za sada provodi i u Hrvatskoj, a u medijima već neko vrijeme kruže priče kako bi novinarka i legenda nogometa trebali ove godine stati i pred oltar.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 +14 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella umalo otkrila grudi u topiću koji spajaju samo dvije špagice, jedan krivi pokret ruku dovoljan je za malu nezgodu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +9 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene