Luksuzne jahte, dubok džep

Gosti dubljeg džepa postaju ambasadori našeg turizma – ove sezone Jadran vrvi poznatima i slavnima

Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 2 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 2 DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati ljetuju u Hrvatskoj - 2 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 2 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - 4 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - 5 Roman Abramovič Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Lionel Richie Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 1 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 3 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Dan Bilzerian - 1 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Dan Bilzerian - 2 +3 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Dan Bilzerian - 3 Galerija

Lionel Richie, Magic Johnson i Roman Abramovič samo su neka od svjetski poznatih imena koja se trenutačno odmaraju na našoj obali. Na Jadran su došli svojim luksuznim jahtama.

Jadransko more i ove je godine omiljena destinacija za odmor brojnih bogatih i slavnih. Prije tri dana u Dubrovnik je stigao poznati glazbenik Lionel Richie. Viđen je kako plovi na luksuznoj jahti dugoj 107 metara čija se vrijednost procjenjuje na 195 milijuna dolara, a osmišljena je tako da može preploviti pola svijeta bez dodatnog punjenja goriva.

Pogledaj i ovo Emma Thompson - 1 još malo do krunidbe! Visoki uzvanici i zvijezde počeli su stizati na krunidbu, evo tko je već zauzeo svoje mjesto u klupama

Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Lionel Richie Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Lionel Richie Foto: DNEVNIK.hr

Već desetak dana Lijepom Našom krstari i Magic Johnson, jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena. Njegova 85 metara duga jahta Aquilla nigdje ne prolazi nezapaženo.

Dosad je s obitelji i prijateljima posjetio Hvar, Vis, Kornate, čarobne slapove Krke, Lastovo, a jučer je uplovio i u Korčulu. Čini se da je popis hrvatskih ljepota koje je košarkaš odlučio posjetiti podugačak.

U Hrvatskoj već tradicionalno ljetuje i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Roman Abramovič. Ruski multimilijarder krajem srpnja viđen je u Dubrovniku kada je pristao u staru gradsku luku, a potom se u ležernom izdanju prošetao Dubrovnikom.

Roman Abramovič Roman Abramovič Foto: DNEVNIK.hr

Njegova jahta Eclipse posljednjih dana plovi južnim Jadranom, a riječ je o 163 metra dugoj ljepotici koja od sadržaja nudi čak i kinodvorane, draguljarnice, frizerske centre, vrtiće, klubove i bolnicu.

Odmor u Hrvatskoj ove godine bio je izbor i legendarnog Roda Stewarta, koji je sa suprugom obišao Split, Trogir, Dubrovnik i Hvar. A prije mjesec dana reklamu našoj obali napravio je i američki playboy Dan Bilzerian. Ovog kralja Instagrama, kako ga nazivaju, na toj društvenoj mreži prate 32 milijuna pratitelja diljem svijeta.

Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Dan Bilzerian - 2 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Dan Bilzerian - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Rekao je kako mu se jako sviđa u Hrvatskoj. Sa svojom svitom posjetio je Split, Dubrovnik, Hvar, Brač, Krku i Palmižanu. Čini se da ovakvi gosti dubljeg džepa ne mogu biti bolji ambasadori našeg turizma.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene