TELEMACH DONOSI

Otkrij svoj talent: Otvorene su prijave za besplatnu poduku u školi plesa, zračnih akrobacija i pjevanja

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u Husar&Tomčić školi pjevanja Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u Husar&Tomčić školi pjevanja Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u školi zračnih akrobacija Traumatic Arts Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u školi zračnih akrobacija Traumatic Arts Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent - 3 Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent +1 Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Galerija

Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent, u kojem imate jednaku priliku osvojiti 12 sati besplatne poduke u školi pjevanja, plesa i akrobacija.

Prijave na projekt Otkrij svoj talent otvorene su za sve zainteresirane starije od 18 godina u pronalaženju ili brušenju svog talenta, a traju od 4. listopada 2022. do 15. listopada 2022.

Za prijavu je dovoljno u inbox Facebook stanice Supertalent poslati kreativni odgovor na pitanje zašto baš vi trebate osvojiti besplatnu poduku. Također je potrebno naznačiti za koju kategoriju se prijavljujete; akrobacije na svili, ples ili pjevanje.

Misli svatko da je umjetnik biti lako – sada svi stariji od 18 godina imaju priliku vidjeti koliko je ova izjava točna ili netočna. Bilo da ste početnik ili da imate neko iskustvo u navedenim umjetnostima, imate jednaku priliku isprobati svoje granice, naučiti novu vještinu i steći novo iskustvo.

U projektu Otkrij svoj talent sudjeluju škola pjevanja Husar&Tomčić, udruga koja okuplja umjetnike iz plesne i cirkuske umjetnosti Traumatic Arts i plesni klub B Residence.

Prijavite se za besplatne edukacije u školi akrobacija putem FB inboxa Supertalenta

Škola akrobacija Traumatic Arts

Traumatic Arts udruga je koja podučava polaznike akrobatskim vještinama. Promiče kulturu cirkusa u Hrvatskoj kroz izvedbe zračnih akrobacija na svili i ringu (hoopu) te ostalih akrobatsko-plesnih umjetnosti, poput plesa s hula-hupom, žongliranja, akrobalansa ili plesa s vatrom.

Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u školi zračnih akrobacija Traumatic Arts Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u školi zračnih akrobacija Traumatic Arts Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

„Smatram da smo se tijekom 10 godina postojanja profilirali kao bitan studio u okviru zračnih akrobacija, pogotovo kada je riječ o plesu na svili, a mislim da je ples na svili dovoljno zanimljiv, atraktivan i obuhvaća i plesne elemente i akrobatske, tako da zadovoljava više vrsta ljudi i njihove apetite“, rekla je Martina Pavlović, predsjednica Udruge Traumatic Arts.

Tri kandidata koji osvoje priliku sudjelovati u projektu Otkrij svoj talent u ovoj će udruzi imati priliku brusiti svoj talent na 12 privatnih treninga, kroz koje će uvježbavati finalnu akrobatsku točku u trajanju od dvije do tri minute.

Plesni klub B Residence

Prijavite se za besplatne edukacije u školi plesa putem FB inboxa Supertalenta

Plesni klub B Residence obučava plesače modernom plesu s naglaskom na hip-hop. Od 2015. godine ostvario je odlične rezultate na raznim hip-hop natjecanjima, što državnim što europskim, čemu svjedoče brojni pehari. Dvije godine zaredom bili su pobjednici natjecanja K-POP Dance & Song Contest, koje je preliminarno natjecanje za sudjelovanje na K-POP World Festivalu u Južnoj Koreji.

Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Tri kandidata osvojit će 12 sati besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

„Jako smo sretni i ponosni jer imamo priliku sudjelovati u projektu Otkrij svoj talent. Kandidatima ćemo omogućiti individualne satove poduke, ali i grupne kako bi osjetili što znači plesati u masi. Kandidati koji se prijave kod nas imat će priliku sudjelovati i na plesnim događanjima koja okupljaju cijelu plesnu scenu Hrvatske. To su jako uzbudljivi plesni vikendi, na kojima se širi pozitivna energija i plesači imaju priliku upoznati važne ljude iz ove umjetnosti“, rekla je Biljana Banjac, osnivačica i trenerica plesnog kluba B Residence.

Škola pjevanja Husar&Tomčić

Prijavite se za besplatne edukacije pjevanja putem FB inboxa Supertalenta

Škola pjevanja Husar&Tomčić mjesto je na kojem se njeguje holistički pristup svakom pojedincu. Osim što pristupaju individualno, pjevačima žele pružiti i širu sliku.

„Kandidate koji se prijave u školu pjevanja Husar&Tomčić želimo naučiti da je glazba puno više od suhog pjevanja, da glazbu čini i aranžiranje, vokalni aranžmani, i da glazba doista može biti zrak koji dišemo“, rekla je Martina Tomčić, operna mezzosopranistica i jedna od članica žirija Supertalenta.

Tri kandidata koji osvoje priliku sudjelovati u projektu Otkrij svoj talent u školi pjevanja Husar&Tomčić iskusit će što znači živjeti glazbu. U 12 sati poduke savladat će osnove tehnike disanja, impostaciju i govora i vokala. Poduka će se prilagoditi kandidatovu načinu pjevanja i žanru koji preferira.

Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent - 3 Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent - 3 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

„Mi smo ponosni na činjenicu da smo razvili tehniku koja svakog pojedinca, pa čak i one koji jako distoniraju, može dovesti na razinu da je to pjevanje izvedeno točno, ali činjenica je da ne mogu svi postati Luciano Pavarotti ili Whitney Huston, to je jako teško. To je ipak nešto što nas određuje, to je ono za što kažemo da imamo talent više ili manje“, rekla je Tomčić.

Svih devet kandidata koji osvoje besplatne poduke u navedenim školama tijekom poduke susretat će se i s izazovima, poput mini online edukacija u organizaciji svojih mentora, za koje će im biti potrebni samo čvrsta internetska veza i dobra volja za radom.

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent, a ujedno ubrzano radi na razvoju inovativne mreže 10 GIGA optičke mreže, koja će potpuno promijeniti korisničko iskustvo, odnosno učiniti ga ugodnijim. To će kandidatima omogućiti da međusobno razmjenjuju znanje, vježbaju putem videopoziva sa stabilnom internetskom mrežom, ali i zabavu i neometanu komunikaciju.

 

Više o prijavama i pravilima sudjelovanja u natječaju možete pročitati ovdje.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene