Posebno značenje

Mlada hrvatska nada glazbene scene ima novi singl ''Nema'' koji nosi moćnu poruku sa sobom

Marko Bošnjak Marko Bošnjak Youtube 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marko Bošnjak Galerija

Mlada nada hrvatske glazbene scene Marko Bošnjak sve se više probija na domaćim glazbenim ljestvicama, a sada je izbacio i novi singl ''Nema'' koji nosi duboku poruku.

Nakon što je početkom godine očarao publiku pjesmom "Spokojan" te zaradio nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, talentirani Marko Bošnjak predstavlja moćan novi singl "Nema" koji ostavlja bez daha na prvo slušanje.

Pogledaj i ovo Marko Bošnjak oglasio se i on Domaći bend ponudio pomoć mladom pjevaču s Dore koji radi u fast foodu: "Doista je tužno da takvi talenti moraju mesti podove"

Pjesmu "Nema" potpisuje Markov dugogodišnji autorski tim Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić (Lockroom),a za Marka ona ima posebno značenje:

"Jako mi je drago što pri kraju mojeg formativnog artističkog razdoblja izlazi i prva pjesma koju sam prije nekoliko godina snimio s ekipom iz studija Republika. Ovom pjesmom proslavit ćemo ovu suradnju na najbolji način, a jedva čekam i da čujete rezultate svih budućih suradnji i sa mnom kročite na uzbudljiv put koji je ispred mene. Puno pjesama, spotova, ludosti nas čeka, sestro drži me, pašću ti! Voli vas vaš Marko!" poručio je.

Prateći lyric video potpisuju Anja Papa i Luka Vidović (Pocket Palma), a pjesmu "Nema" možete slušati na svim streaming servisima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene