Sasvim otvoreno

Supruga nogometne zvijezde otkrila je sočne detalje iz spavaće sobe: ''Nije ni čudo što imate četvero djece!''

Pilar Rubio i Sergio Ramos - 1 Pilar Rubio i Sergio Ramos - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pilar Rubio i Sergio Ramos - 3 Pilar Rubio i Sergio Ramos - 2 Pilar Rubio i Sergio Ramos - 4 Pilar Rubio i Sergio Ramos - 1 Pilar Rubio - 1 Pilar Rubio - 2 Pilar Rubio - 3 Pilar Rubio - 4 Pilar Rubio - 5 Pilar Rubio - 6 +20 Pilar Rubio - 7 Galerija

Pilar Rubio podijelila je sočne detalje iz spavaće sobe koju dijeli s jednim od najzgodnijih nogometaša svih vremena, Sergiom Ramosom.

Pilar Rubio supruga je jednog od najpoželjnijih nogometaša svih vremena, Sergia Ramosa. Mnogima je ovaj par uzor, često su proglašeni i najzgodnijim supružnicima u svijetu poznatih, a njihov ljubavni život nikada nije bio velika tajna.

Pogledaj i ovo Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) čestitke! Nogometaš četvrti put postao otac, svi komentiraju izgled njegove prelijepe supruge poslije poroda

Lijepa Pilar ne srami se priznati određene situacije iz njihova života, a ovog je puta izazvala lavinu reakcija nakon priznanja u emisiji uživo.

Televizijska voditeljica gostovala je u emisiji "La Resistencia" kod poznatog voditelja Davida Broncana, koji nikada ne štedi španjolske zvijezde, a i ovu je atraktivnu damu pitao jedno škakljivo pitanje.

Ipak, Pilar ga je iznenadila otvorenošću i bez srama odgovorila na pitanje koliko puta tjedno vodi ljubav sa Sergiom.

"Svaki dan! Ponekad i po nekoliko puta dnevno. Naravno, kada nisam u Madridu na snimanju emisije", rekla je uz smijeh.

Publika se glasno nasmijala te je počela pljeskati, a voditelj se nastavio šaliti i dodao: ''Pa, ne čudi što imate četvero djece!''

Broncan je iz nje pokušao izvući još neke detalje iz privatnog života, a javnost je sada saznala i kolika je svota na njenom računu.

''Samo 52 tisuće eura. I to je to!'' rekla je.

Pilar je postala tema na društvenim mrežama nakon ovog intervjua, na kojem se pojavila u raskopčanoj bijeloj košuljici i kratkoj zavodljivoj suknjici, u kojoj je pokazala svoje vitke noge.

Zgodna voditeljica i nogometaš upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju četiri sina. Najstariji Sergio rođen je 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro rođen je 2018. godine. Četvrti sinčić Maximo na svijet je stigao 2020. godine.

Iako su zajedno dugi niz godina, ovaj par pred oltar je stao tek 2019. godine u lipnju, a raskošnom vjenčanju u Sevilli prisustvovala su sva najvažnija imena svijeta nogometa, među kojima su se našli i naš nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel te Luka Modrić sa svojom Vanjom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene